Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Ulkosohvat, parvekesohvat Asgård 3-istuttava sohva

Asgård 3-istuttava sohva

Asgård-sohva, kesäkalusteiden parhaimmistoa.

Asgård-moduulisohvasarja on moderni uutuus, jossa yhdistyvät ensiluokkainen istuinmukavuus ja tyylikäs, moderni muotoilu. Asgård ulkosohvan syleilyssä on ihana levähtää kesken kesäpäivää kuunnellen lintujen laulua ja nauttien auringosta.

3-istuttavan sohvan muotokieli on linjakas ja elegantti. Sohvan siro runko ja jalat yhdistettynä uhkeisiin pehmusteisiin luovat mielenkiintoisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Syvän harmaan sävyinen sohva on helposti yhdistettävissä muuhun kesäolkkarin sisustukseen.

Muhkeat pehmusteet mahdollistavat mitä miellyttävimmän rentoutumiskokemuksen. Pehmeän tukevat selkä- ja käsinojat tekevät istuinasennosta ergonomisen ja huippumukavan. Alumiinirunko säilyttää muotonsa ja värinsä vuodesta toiseen.

Asgård sarjasta saatavilla myös 2-istuttava sohva, 4-istuttava sohva, divaanisohva, kulmasohva, avokulmasohva, U-kulmasohva, rahi ja sohvapöytä. Moduulipalat saa kiinnitettyä tukevasti toisiinsa mukana tulevilla kiinnitysnauhoilla.

Sarjaan kuuluu kulmaosa, väliosa, rahi ja sohvapöytä, joiden avulla rakennat unelmiesi sohvakokonaisuuden. Katso kaikki Asgård-tuotteet

  • Leveys: 261 cm
  • Korkeus: 61 cm
  • Pituus: 87 cm
  • Tuotenumero: MYYKESA1033