Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sisustus Peilit

Peilit

Peileillä luot näyttävyyttä sisustukseen ja lisäät pienenkin tilan avaruutta. Oikealla sijoittelulla saat peilit korostamaan helposti valoisuutta luonnonvaloa apuna käyttäen ja lisäät tilaan kauniita ulottuvuuksia. Valitse valikoimastamme sopivat seinä- ja lattiapeilit ja muuta pienillä yksityiskohdilla koko kotisi sisustusta!

Etsitkö kokovartalopeiliä, seinäpeiliä, pyöreää peiliä vai ehkä pöydälle sijoitettavaa pienempää sisustuspeiliä? Uudistetussa valikoimassamme on nyt valtavasti erilaisia peilivaihtoehtoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Halusitpa sitten huomiota herättävän rustiikkisen pelin, klassisemman mallin rauhallisin kehyksin tai romanttisuutta sisustukseen, mieluisa sisustuspeili löytyy varmasti.

Peilit

Peilit

Valitse oikean kokoinen peili sopivin kehyksin ja sovita uudet peilit vaikka jokaiseen kotisi huoneeseen. Tuo valoa olohuoneeseen, tilantuntua keittiöön, käytännöllisyyttä eteiseen tai apua arkeen, erilaisista peileistä löytyy varmasti oikea vaihtoehto sinun kotiisi. 

Valittavanasi on laaja valikoima, joista löytyvät niin pyöreät peilit, seinäpeilit kuin sisustuspeilitkin eri kehyksillä tai tyylikkäinä kehyksettöminä vaihtoehtoina. Käytä peiliä taulun tavoin seinällä tai laita vaikka lattialle nojaamaan, muistathan kuitenkin huolehtia peilin turvallisesta kiinnityksestä. 

Peilit sopivat jokaiseen kotiin ja oikeastaan myös jokaiseen huoneeseen. Valikoimastamme löytyy myös liukuovikaapistot peiliovilla!