Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Edmund 3-istuttava sohva (connect 100 sininen, mustat jalat)

Edmund 3-istuttava sohva

Loppuunmyyntituote

Uutuussarjan, Edmund-sohvan, kauniisti hohtava pinta tuo olohuoneeseen ylellisyyttä ja sametilla verhoiltu sohva on myös näyttävä ilmestys. Kolmen istuttavan sohvan hivenen pyöreät muodot ja sirot sekä kapeat metallijalat tuovat lisäksi keveyttä ilmeeseen. Istuinten pocket-jousitus sekä laadukas kylmävaahtomuovi, joka on päällystetty muistivaahdolla ja kuidulla, takaavat sinulle parhaan istuinmukavuuden.

Ohessa on alkaen-hinta annetulla samettiverhoilulla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla jaloilla. Voit valita verhoilun myös muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Samettisen pehmeän, Heikki Toropaisen suunnitteleman sohvasarjan rungon materiaalina on käytetty massiivipuuta ja kestävää vaneria. Istuinpehmusteena on pitkäkestoista, vaativaan käyttöön tarkoitettua pussijousitettua HR35-kylmävaahtomuovia, jossa yhdistyy niin pintapehmeys kuin kantavuus. Pehmusteiden päällimmäisenä kerroksena on lisäksi Memory foam –vaahto eli muistivaahto ja kuitukerros, jotka lisäävät istumisen mukavuutta entisestään ja saavat istuimet pysymään mukavana ja ryhdikkäänä. Lisäksi sadat itsenäiset jouset antavat tuen juuri siihen kohtaan jossa sitä eniten tarvitaan. Metallijalat (17 cm) on saatavana kolmella eri värivaihtoehdolla (ruostumaton teräs, musta nikkeli ja mattamusta) ja lisähintaan voi hankkia myös yhteensopivat design-tyynyt, jotka antavat hienostuneet loppuvaikutelman.

Kanavoidut selkänojatyynyjen pehmusteet ovat materiaaliltaan silikonisoitua polyesterikuitua, ja niin selkä- kuin istuintyynyjen verhoillut päälliset ovat irrotettavissa. Verhoiluna käytetty samettikangas on varsin kestävä, koska nukka lisää kankaan paksuutta ja näin kankaan varsinainen rakenne ei pääse kulumaan puhki. Tyypillistä kuitenkin on, että toistuvasti paineen alla oleville alueille, kuten istuinosiin ja käsinojiin, saattaa ajan kuluessa jäädä tummemmat painaumajäljet. Se kuitenkin elävöittää kankaan pintaa ja antaa elegantin, ajan patinoiman ilmeen sohvalle.

Edmund-tuoteperheeseen kuuluu: 2-istuttava sohva, 3-istuttava sohva, LC (kahdella leveämmällä tyynyllä) sekä avokulmasohva oikea- ja vasenkätisenä.

 • Leveys: 220 cm
 • Korkeus: 85 cm
 • Syvyys: 110 cm
 • Rungon materiaali:

  Runko on tukeva massiivipuuta ja kestävää vaneria. Istuimissa on pocket-jousitus ja pehmusteena kylmävaahtomuovia (tiheys 35 kg/m3) päällystettynä muistivaahdolla (Memory-foam) sekä vanulla (200 g). Selkänojatyynyt ovat kanavoitu ja täytteenä on silikonisoitu polyesterikuitu. Käsinojapehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys 25-30 kg/m3). Sohvassa on metallijalat (17 cm), joista on saatavana 3 värivaihtoehtoa (ruostumaton teräs, musta nikkeli ja mattamusta).

 • Adore-samettikangas: 100% polyesteri Hankauskesto (martindale): 88 000 kierrosta (kovaan käyttöön) Valonkesto: 5 (erittäin hyvä) Pilling-luku: 5 (paras)

  Istuin- ja selkätyynyjen päälliset ovat irrotettavissa ja Adore-kangas on vesipestävissä 30 asteessa. Verhoilun voit valita myös useista muista verhoiluvaihtoehdoista, ja sohvaa on saatavana myös nahkaisena. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

 • Takuu: Sohvalla on 2 vuoden yleistakuu sekä Cloud-järjestelmän jousilla on 7 vuoden katkeamattomuus takuu. vuotta
 • Tuotenumero: 158644_155