Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Outlet Rocko ruokaryhmä (1+6)

Rocko ruokaryhmä (1+6)

Loppuunmyyntituote

Modernia ilmettä ruokailutilaan!

Upea Rocko-ruokapöytä on helppohoitoisuutta ja kestävyyttä arvostavan kuluttajan unelma. Käytännöllisellä lasikannella varustellun pöydän kansi on kivenväriseksi ja näköiseksi maalattua, iskuja kestävää tummaa lasia. Komeuden kruunaavat tukevat mustat pulverimaalatut teräsjalat sekä runko. Tämä tyylikkään ja ajattoman näköinen lasikantinen ruokapöytä sopiikin hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Rocko-ruokatuoli on ryhdikäs, korkeaselkänojainen tuoli, joka huokuu vintage-henkisyyttä. Istuinmukavuutta on paranneltu kokonaan keinonahalla verhoillulla sekä pehmustetulla istuinosalla ja istuimen sekä selkänojan muotoilun avulla. Metallirunkoisen tuolin jalat ovat mustaa pulverimaalattua terästä. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Vaikuttavan näköisen Rocko-ruokapöydän rouhea matanvärinen kansi on kivipinnoitettua lasia (1 cm), ja mattamustat tukevat teräsjalat ovat 5 cm paksut. Tästä huolimatta pöytä on ilmavan ja siron näköinen, sillä sen muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja lasikannen näyttävyyteen. Moderni ruokapöytä on lisäksi helppohoitoinen, sillä tumma lasikansi ei tarvitse muuta kuin säännöllisen pyyhkimisen. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii suurempaankin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Ilmavasta sekä sirosta olemuksestaan huolimatta Rocko-ruokatuolit ovat tukevia, mutta kuitenkin kevyet siirrellä. Istuinosan keinonahkaverhoilu on lisäksi helppohoitoinen sekä kestävä valinta materiaaliksi, tehden siitä näin myös turvallisen valinnan lapsiperheen ruokatuoliksi. Tuote toimitetaan kasattuna.

  • Pöytä: P170, K72, L90 cm
  • Tuolin mitat: L43, K92, S38 cm
  • 1
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03482