Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET

Habitare 2022

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.– 11.9.2022

Masku on jälleen mukana messuilla jättimäisen messuosaston kera! Maskun messuosastolta löydät Habitaressa lanseerattavat sesongin kauneimmat uutuudet sekä asiakkaidemme suursuosikit edullisin messuhinnoin. Pääset tekemään mahtavia löytöjä mm. Pohjanmaan Kalusteen, Stresslessin, Svanen, Belluksen, Flyn, Naturen, Neiserin, Rowicon ja Bodahlin valikoimista!

Tule siis inspiroitumaan osastollemme ja ihastumaan syksyn ihaniin uutuuksiin, materiaaleihin sekä väreihin. Kenties löydät unelmiesi sohvan, lankkupöydän tai paremmat yöunet takaavan täydellisen sängyn omaan kotiisi? Asiantuntevat myyjämme ovat apunasi aina tarpeen vaatiessa ja auttavat ratkomaan kiperiäkin sisustuspulmia.

Tämän vuoden teema Habitare-messuilla on Reimagine – Mielikuvituksen aika. Teeman on tarkoitus nostaa esiin luovuuden ja mielikuvituksen voimallisuus. Messut inspiroivat pohtimaan, mitä kaikkea ympäröivä maailma, asuminen ja eläminen voivat tulevaisuudessa olla. On siis aika päästää mielikuvitus valloilleen! 

Habitare Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta sunnuntaihin 7. – 11. syyskuuta.

Habitare on avoinna yleisölle:
keskiviikkona kello 12 – 20, torstaina ja perjantaina klo 10 – 19 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10 – 18.  

 

 

Löydät Maskun Folk-alueelta: 7F130

 

Masku Folk-alueella

 

 

 

Masku mukana Habitare-messuilla!

 

 

Tervetuloa Maskuun – myös Habitaressa! 

 

 

 

Habitare-messujen brändit

Pohjanmaan

Pohjanmaan

Pohjanmaan Kaluste on vuonna 1964 perustettu vahvasti nykyajassa kiinni oleva pohjalainen perheyritys. Kaikki tekeminen rakentuu vuosisatoja vanhan pohjalaisen käsityötaidon perinteille.

Bellus

Bellus

Bellus on perustettu vuonna 1997 ja on yksi Viron suurimmista verhoiltujen huonekalujen valmistajista. Design ja laatu kohtaavat saumattomasti Belluksen tuotteissa!

Svane by Ekornes

Svane by Ekornes

Svane patjat sekä sängyt ovat varma ja kestävä valinta sinulle, joka haluat panostaa laadukkaaseen uneen ja herätä virkeämpänä uuteen aamuun!

Stressless by Ekornes

Stressless by Ekornes

Stressless-tuotteet edustavat Maskun malliston timanttisinta kärkeä niin laadussa, ajattomassa designissa kuin mukavuudessaankin!

Rowico

Rowico

Ruotsalainen Rowico on vuonna 1971 perustettu huonekalualan perheyritys, joka on tunnettu uniikista designistaan. Laajaan valikoimaamme kuuluu monipuolinen kattaus Rowicon valmistamia tuotteita!

Bodahl

Bodahl

Bodahl on tanskalainen yritys, jonka suositut tuotteet hurmaavat estetiikallaan ja laadullaan. Kalusteiden kaunis muotokieli ja rustiikkinen ilme sopivat monenlaiseen sisustustyyliin!

Elegance

Elegance

Laadukasta eleganssia olohuoneeseen! Tutustu Elegance–tuotteisiin ja löydä unelmien sohva kotisi keskiöön!

AmandaB

AmandaB

Valloittavan ihana AmandaB on suomalaisen Marjam-Inreriorin tuotemerkki. AmandaB:n tuotteissa korostuu herkkyys, lempeys ja trendikkyys poikkeuksellisen viehättävällä tavalla. Tutustu mallistoon Maskun verkkokaupassa!

VM Carpet

VM Carpet

Suomalainen VM Carpet valmistaa ja teettää mattoja usean vuosikymmenen kokemuksella. Vuonna 1973 perustettu mattokutomo luo upeita ja innovatiivisia mattoja suomalaiskoteja kaunistamaan. Nyt löydät VM Carpetin suositut matot myös Maskusta!

Fly by Uness

Fly by Uness

Kotimaisen Fly-malliston tavoitteena on tarjota markkinoiden paras nukkumiskokemus. Tutustu tuotteisiin ja tuo makuuhuoneeseesi lisää laatua ja mukavuutta!

Nature by Uness

Nature by Uness

Tee sekä itsellesi että luonnolle palvelus ja panosta ympäristöystävälliseen patjaan. Nature-patjamalliston tuotteet eivät ole ainoastaan poikkeuksellisen hyviä nukkua, vaan myös ekologinen valinta!

Nämä ja paljon muuta löydät messusastoltamme