Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Lattiasta kattoon: Rentoa ja kesäistä

Lattiasta kattoon: Rentoa ja kesäistä

Lattiasta kattoon: Rentoa ja kesäistä

Lämminsävyinen Slim-nahkasohva tuo kesäiseen oleskelutilaan rentoutta. Sohvassa on vahva havupuurunko, ohuet metallijalat ja pehmeät istuinosat. Sarjasta on saatavilla 2- ja 3-istuttava sohva sekä nojatuoli.

Kesäiltoihin valoa antavat Sessakin upeat Demi-valaisimet. Valaisimia on kolme erilaista mallia. Polttimon valinnalla voit muuntaa verkkoriippuvalaisimen tunnelmavalaisimesta kirkkaaksi yleisvaloksi.

Ekologinen Panamajuuttimatto sopii niin mökille kuin kesäiseen olohuoneeseen. Särmikäs matto on valmistettu 100 % luonnonmateriaaleista, joten se ei ole kovin herkkä säiden vaihteluille.

Ajaton Aino-rottinkituoli tekee paluun. Tuolin korkea selkänoja ja leveä istuin mahdollistavat rennommatkin istuma-asennot. Aino-tuoli on punottu käsin aidosta rottingista, joten jokainen tuote on uniikki. Sopii myös katettuihin ulkotiloihin kuten terassille.

Aruba-sohvapöytäsetti sopii yhteen metallijalkaisen sohvan kanssa. Settiin kuuluu kolme erikokoista pöytää, jotka voi asetella sisäkkäin tai erikseen.