Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Maskusta ostat turvallisesti

Maskusta ostat turvallisesti

Maskusta ostat turvallisesti

Meillä Maskussa asiakkaidemme, henkilöstömme ja yhteistyökumppaneiden terveys ja turvallisuus ovat aina etusijalla. Koronavirustilanteesta johtuen olemme tehneet useita toimenpiteitä, jotta voit asioida Maskussa turvallisesti. 

Haluamme Sinun tietävän, että voit asioida väljissä myymälöissämme turvallisesti. Pandemian alussa luodulla toimenpideohjelmalla olemme varmistaneet turvallisen myymäläympäristön. Kaikki myyjämme on koulutettu noudattamaan ja toteuttamaan uusia hygieniaohjeita. 

Myymälöiden ja kesäpihojen lisäksi myös useat muut asiointikanavat mahdollistavat hankinnat helposti ja nopeasti. Verkkokauppamme palvelee 24/7. Puhelinmyynnissämme Sinua palvelevat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat tilauksen tekemisessä vaikka kotisohvalta. Saat palvelua myös chatissä ja whatsappissa tarpeesi mukaan.

Hygieaniaohjeet toteutuvat läpi koko toimitusketjun asiakaskohtaamisista tavarantoimituksiin. Viranomaiset ovat antaneet ohjeistuksia vallitsevaan koronavirustilanteeseen ja sen taltuttamiseen. Masku seuraa päivittäin tilannetta ja päivittää tarvittaessa omia ohjeistuksiaan viranomaisohjeiden mukaisesti.

MYYMÄLÄMME JA MUUT PALVELUMME TOIMIVAT NORMAALISTI

Asiakaskohtaamiset ja hygienia

Pidämme huolta myymälöiden ja muiden tilojemme siivouksesta ja käsihygieniasta tehostetusti. Puhdistamme kosketeltavat pinnat mm. ovien kahvat, myyntitiskit ja asiakaskyselylaitteet useita kertoja päivässä. 

Huolehdimme käsihygieniasta. Kaikissa myymälöissämme on saatavilla käsidesiä asiakkaillemme. 

Myyjämme käyttävät kasvomaskeja. Suosittelemme vahvasti myös asiakkaidemme käyttävän kasvomaskeja. Me sairastamme kotona, emmekä tule töihin edes lievissä vilustumisoireissa. Ethän sinäkään tule sairaana myymäläämme.

Tilausten noutaminen ja kotiinkuljetus

Postin, Matkahuollon ja Hakosen toimitukset tapahtuvat nostetun hygieniatason mukaan. Haluamme myös muistuttaa, ettei koronavirus tartu lähetysten välityksellä. (THL:n tiedote).

Hakosen kotijakelutoimitukset ja kotiinkuljetukset

 • Kotijakelutilaukset toimitetaan kotiin sisälle asti rajoituksia ja turvavälejä noudattaen. Kuljettajat pitävät kasvomaskeja toimituksen yhteydessä ja samaa toivomme asiakkaalta.
 • Mikäli asiakas ei halua kuljettajia asuntoon sisään, tilaus toimitetaan kotiovelle.
 • Pyydämme myös vastaanottajaa kunnioittamaan turvavälejä ja antamaan näin kuljettajille turvallisen työympäristön.
 • Mikäli asiakas on kipeä tai esimerkiksi karanteenissa, toimitamme tilauksen ainoastaan kotiovelle saakka.
 • Käsineiden lisäksi kuljettajat käyttävät käsidesiä jokaisen asiakastoimituksen välissä.

Postin kotipakettitoimitukset

 • Normaalista tavasta poiketen, lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.
 • Posti ei myöskään pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.

Postin noutopisteisiin toimitettavat lähetykset (palvelupisteet)

 • Postin palvelu- ja noutopisteiden työntekijät eivät ota omiin käsiinsä asiakkaan henkilökohtaisia tavaroita, kuten henkilöllisyystodistusta tai matkapuhelinta, kun he noutavat lähetyksiä.
 • Kumppaneiden palvelupisteissä työntekijät noudattavat palveluntarjoajan ohjeistuksia (sikäli, kun ne ovat täsmällisempiä kuin Postin ohjeet).
   
 • Lisätietoa Postin nettisivuilta.

Matkahuollon tiedote muutoksista tavaranluovuksiin

 • Paketit kulkevat normaalisti ja näköpiirissä ei tällä hetkellä ole kuljetusaikojen pidentymisiä tai viivästymisiä.
 • Toistaiseksi vastaanottajalle pakettia toimitettaessa Matkahuollon kuljettajat jättävät paketin ovelle ja odottavat hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven.
 • Matkahuollon asiakaspalvelijat ja kuljettajat eivät käsittele vastaanottajan henkilöllisyystodistusta tai puhelinta. Esimerkiksi lähetystunnusta tai vastaanottajan henkilöllisyyttä tarkistettaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään.  
 • Toistaiseksi vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan Matkahuollon asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään.
 • Matkahuollon toimipaikoissa maksupäätteiden läheisyyteen on sijoitettu käsidesiä ja/tai kertakäyttöhansikkaita asiakkaiden käyttöön.
 • Matkahuollolla on varasuunnitelma poikkeustilanteisiin ja esimerkiksi terveydenhuollon ja ruokahuollon kuljetukset pystytään hoitamaan aikataulussa aina, myös siinä tilanteessa, että muihin kuljetuksiin tulisi viipeitä.
 • Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että koronavirus olisi tarttunut pakettien välityksellä. THL kertoo, että pintojen osuus viruksen leviämisessä ei ole merkittävä, sillä virus ei säily tartuttavana pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa.
   
 • Lisätietoa Matkahuollon nettisivuilla

KORONAVIRUSKRIISIN AIHEUTTAMAT TILAPÄISET SAATAVUUS- JA TOIMITUSHAASTEET

Globaali koronaviruspandemia aiheuttaa haasteita raaka-aineiden saatavuuteen ja tehtaiden toimivuuteen. Tuotannon esteet aiheuttavat osaan toimituksista viivästyksiä. Pyrimme tiedottamaan mahdollisista viivästyksistä viipymättä asiakaskohtaisesti.

Toivomme, että ratkaisut Maskun malliston tuotteista tuovat iloa ja viihtyisyyttä kotiisi ja mökille tai vaikkapa etätyöhön. 

Pidetään talouden rattaat pyörimässä ja tuetaan kotimaisia yrityksiä. Yhdessä tästä selvitään!