Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Ajankohtaista Maskusta ostat turvallisesti

Ajankohtaista

Maskusta ostat turvallisesti

Maskusta ostat turvallisesti

Meillä Maskussa asiakkaidemme, henkilöstömme ja yhteistyökumppaneiden terveys ja turvallisuus ovat aina etusijalla. Koronavirustilanteesta johtuen olemme tehneet useita toimenpiteitä, jotta voit asioida Maskussa turvallisesti. Viranomaiset ovat antaneet ohjeistuksia vallitsevaan koronavirustilanteeseen ja sen taltuttamiseen. Masku seuraa valtakunnallista tilannetta sekä viranomaisohjeiden päivittymistä. Haluamme Sinun tietävän, että voit jatkossakin asioida myymälöissämme, kesäpihoilla ja verkkokaupassamme turvallisesti. Poikkeuksellisen koronatilanteen vuoksi olemme avanneet myös puhelinmyynnin, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat tilauksen tekemisessä kotisohvalta.

MYYMÄLÄMME JA MUUT PALVELUMME TOIMIVAT NORMAALISTI

Asiakaskohtaamiset ja hygienia

Pidämme huolta myymälöiden ja muiden tilojemme siivouksesta ja käsihygieniasta tehostetusti. Puhdistamme kosketeltavat pinnat mm. ovien kahvat, myyntitiskit ja asiakaskyselylaitteet useita kertoja päivässä. Kaikissa myymälöissämme on saatavilla käsidesiä. Asiakaskohtaamisissa emme kättele ja säilyttämämme kohteliaan, vähintään reilun metrin etäisyyden.  Me sairastamme kotona, emmekä tule töihin edes lievissä vilustumisoireissa. Ethän sinäkään tule sairaana myymäläämme

Tilavissa myymälöissä voit asioida turvallisesti. 

Tilausten noutaminen ja kotiinkuljetus

Postin sekä Matkahuollon toimitukset tapahtuvat nostetun hygieniatason mukaan. Haluamme myös muistuttaa, ettei koronavirus tartu lähetysten välityksellä. (THL:n tiedote).

Postin kotijakelutoimitukset ja kotiinkuljetukset

 • Normaalista tavasta poiketen, lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.
 • Posti ei myöskään pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.

Muutoksia Postin kotijakelussa ja asennuspalveluissa 14.4.2020 lähtien

Koronaviruksen aiheuttama hyvin poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa Postin kotijakeluihin ja lisäpalveluihin. Sekä asiakkaiden että Postin henkilöstön turvallisen asioinnin varmistamiseksi kotiin toimitustilanteissa, Posti ottaa käyttöön tiistaista 14.4.2020 alkaen tiukemmat varotoimet lähetysten toimittamisessa asiakkaille:

 • Kuljettajat toimittavat lähetyksen kotiovelle (kerrostaloissa rappukäytävään kotiovelle), mutta eivät kanna lähetyksiä sisälle asuntoon. 
 • Huonekalujen asennuspalvelut ja käyttökuntoonlaitot eivät ole toistaiseksi mahdollisia.
 • Mikäli olet ostanut toimitukseesi vanhojen kalusteiden kierrätyksen, asiakas toimittaa tuotteet joko ulko-ovelle tai rappukäytävään, josta Postin kuljettajat ottavat ne mukaansa.
 • Posti on sinuun ennen toimitusta yhteydessä ja käy toimintatavan kanssasi läpi jakeluaikaa sopiessaan.

Postin noutopisteisiin toimitettavat lähetykset (palvelupisteet)

 • Postin palvelu- ja noutopisteiden työntekijät eivät ota omiin käsiinsä asiakkaan henkilökohtaisia tavaroita, kuten henkilöllisyystodistusta tai matkapuhelinta, kun he noutavat lähetyksiä.
 • Kumppaneiden palvelupisteissä työntekijät noudattavat palveluntarjoajan ohjeistuksia (sikäli, kun ne ovat täsmällisempiä kuin Postin ohjeet).
 • Lisätietoa Postin nettisivuilta.

Matkahuollon tiedote muutoksista tavaranluovuksiin

 • Paketit kulkevat normaalisti ja näköpiirissä ei tällä hetkellä ole kuljetusaikojen pidentymisiä tai viivästymisiä.
 • Toistaiseksi vastaanottajalle pakettia toimitettaessa Matkahuollon kuljettajat jättävät paketin ovelle ja odottavat hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven.
 • Matkahuollon asiakaspalvelijat ja kuljettajat eivät käsittele vastaanottajan henkilöllisyystodistusta tai puhelinta. Esimerkiksi lähetystunnusta tai vastaanottajan henkilöllisyyttä tarkistettaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään.  
 • Toistaiseksi vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan Matkahuollon asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään.
 • Matkahuollon toimipaikoissa maksupäätteiden läheisyyteen on sijoitettu käsidesiä ja/tai kertakäyttöhansikkaita asiakkaiden käyttöön.
 • Matkahuollolla on varasuunnitelma poikkeustilanteisiin ja esimerkiksi terveydenhuollon ja ruokahuollon kuljetukset pystytään hoitamaan aikataulussa aina, myös siinä tilanteessa, että muihin kuljetuksiin tulisi viipeitä.
 • Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että koronavirus olisi tarttunut pakettien välityksellä. THL kertoo, että pintojen osuus viruksen leviämisessä ei ole merkittävä, sillä virus ei säily tartuttavana pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa.
 • Lisätietoa Matkahuollon nettisivuilla

KORONAVIRUSKRIISIN AIHEUTTAMAT TILAPÄISET SAATAVUUS- JA TOIMITUSHAASTEET

Globaali koronaviruspandemia aiheuttaa haasteita raaka-aineiden saatavuuteen ja tehtaiden toimivuuteen. Tuotannon esteet aiheuttavat osaan toimituksista viivästyksiä. Pyrimme tiedottamaan mahdollisista viivästyksistä viipymättä asiakaskohtaisesti.

Toivomme, että ratkaisut Maskun malliston tuotteista tuovat iloa ja viihtyisyyttä kotiisi ja mökille tai vaikkapa etätyöhön. 

Pidetään talouden rattaat pyörimässä ja tuetaan kotimaisia yrityksiä. Yhdessä tästä selvitään!