Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Asiakaspalvelu Maksutavat

Maksutavat

Maksa kuten haluat

Rahoituksella saat ostoksillesi sinulle sopivan määrän maksuaikaa. Voit maksaa myös verkkopankkitunnuksilla, debit- ja kreditkorteilla tai ottaa laskun. Voit tehdä haluamasi maksutapavalinnan, kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin.  Kaikki käytettävissä olevat maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää.

Myymälöissämme voit valita maksutavaksi myös Nordea Tuohi erämaksun sekä maksaa käteisellä. Kelan tai kunnan myöntämä yksilöity ja henkilökohtainen maksusitoumus käy maksutapana myymälöissämme. 

  Verkkokauppa Myymälä Puhelinpalvelu
Verkkopankkimaksu
Korttimaksu
Masku Lasku
Masku Tili
Nordea Tuohi erämaksu
Käteismaksu
Yritysjousto

 


VERKKOPANKKIMAKSU

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: LähiTapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki ja Handelsbanken. Lisäksi valitsemalla kassalla Nordea, voit maksaa myös käyttäen Siirto-maksua.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


KORTTIMAKSU

Masku.com -verkkokaupassa voit maksaa Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla. Luottokorttiostoksen varmistus tapahtuu luottokorttiyhtiön turvatulla palvelimella. Maskun Kalustetalo Oy ei taltioi asiakkaiden luottokorttinumeroita palveluunsa. Luottokorttimaksun yhteydessä pakollisia tietoja ovat luottokortin numero, tarkistenumero ja voimassaoloaika.

Visa ja Mastercard -korteissa tarkistenumero on numerosarjan kolme (3) viimeistä numeroa kortin kääntöpuolelta. Debit-korteissa tarkistenumero löytyy yleensä kortin kääntöpuolelta debetkorttinumeron jälkeen.

Käsittelyn nopeuttamiseksi luottokorttia veloitetaan heti tilauksen yhteydessä.


MASKU TILI JA LASKU

Laskulla saat tuotteet ennen maksua. Saat lisäksi 30 päivää maksuaikaa sen jälkeen, kuin tuotteet on lähetetty. Voit halutessasi maksaa myös osissa ja lyhentää saldoa haluamassasi tahdissa. Jäljellä olevan saldon voit maksaa pois milloin tahansa ilman lisäkuluja. Samaan tiliin voi lisätä uusia ostoksia Maskusta ilman lisäkuluja. Lisätietoja saat tarvittaessa Avardan asiakaspalvelusta

 

 

Masku Lasku

 • Maksat vasta saatuasi tuotteen
 • Käsittelymaksu 1,95 €. Myymälöissä ja puhelinmyynnin kautta 5,00 €
 • Korotonta maksuaikaa 30 päivää
 • Laskun saatuasi voit jakaa ostoksen useampaan erään

Masku Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa – maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla on kerrottu maksettava vähimmäismäärä.
 • Ei tilinavausmaksua
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk
 • Vuosikorko 19,90 %
 • Tililasku tulostuu kuukausittain 17. päivä

Tarjoamme Masku Laskun ja Masku Tilin yhteistyössä Avardan kanssa. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Masku Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät täältä.

Lisätietoja saat tarvittaessa Avardan asiakaspalvelusta


NORDEA TUOHI ERÄMAKSU

Toteuta tulevaisuuden unelmasi jo tänään. Hyödyntämällä joustavan ja fiksun rahoitusratkaisun saavutat monia etuja - olipa elämäntilanteesi mikä tahansa.

Rahoituksen avulla saat ostoksillesi maksuaikaa. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa käsirahaa etukäteen - maksat vasta, kun tuotteet ovat kotonasi ja elämä hymyilee.

Osta nyt, maksa ostoksesi takaisin TUOHELLA. Avatessasi uuden vuosimaksuttoman TUOHI MasterCard -luoton saat ensiostolle 60, 40, 30, 20 tai 10 kk maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Maksuaikaa 60kk

Avatessasi uuden Tuohi Master-card-luoton saat yli 680 euron ensiostolle 40 kk ja yli 1995€ ensiostolle jopa 60 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa tasaerissä. Tuohen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,6 % ja luottohinta 1708 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (7/2022) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Tuohi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki. 

Laskuihin liittyvät kyselyt tulee osoittaa suoraan Nordea Tuohen asiakaspalveluun:

https://www.tuohi.fi/yhteystiedot/

Aina kannattaa katsoa se toinen kortti! Tuohi.


YRITYSJOUSTO

Kysy myymälöistämme ja puhelinmyynnistämme edullista yritysjoustoa!

 • Rahoitusta jopa 20 000 € ostoille
 • Ensimmäiset 30pv koroton ja kuluton
 • Automaattinen luottopäätos yrityksille
 • Voit milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan saldon kerralla pois
 • Yritysjouston minimiostos 500 €

Luotonmyöntajänä Maskun Yritysjoustossa toimii CapitalBox AB Suomen sivuliike. Maskun yritysjouston kuukausikulu on 2,5 %. Luottoesimerkki: 1000 € ostokselle 108,33 € kuukausierä, kun luottoa maksetaan 12 kuukauden ajan.