Etusivu / Artikkelit / Uudista makuuhuoneen sisustus edullisesti

Uudista makuuhuoneen sisustus edullisesti

Uudista makuuhuoneen sisustus edullisesti

Makuuhuoneen sisustukseen kannattaa panostaa, sillä harmoninen ympäristö tukee hyvinvointiasi. Levollisessa huoneessa on helpompi rauhoittua yöunille ja saada unen päästä kiinni. Oikeilla värivalinnoilla, materiaaleilla ja kalusteilla saat luotua makuuhuoneestasi ihanan idyllisen paikan, jossa on tunnelma kohdillaan. Uudista vinkkiemme avulla makuuhuoneen sisustus entistä tyylikkäämmäksi, ja löydä edullisimmat ratkaisut ilmeen päivittämiseen.

Tumma vai vaalea makuuhuone - valitse oikea värimaailma

Makuuhuoneen värimaailmalla on suuri vaikutus tilan tunnelmaan. Toiset nauttivat tummista ja syvistä sävyistä makuuhuoneessa, kun taas toisille lempeät ja vaaleat värit ovat oikea valinta. Parhaimman lopputuloksen saat selvittämällä, millaiset sävyt rauhoittavat itseäsi eniten. Esimerkiksi yksi tummaksi maalattu tai tapetoitu seinä tekee huoneen ilmeestä näyttävän. Myös kermaiset ja hiekkaiset sävyt näyttävät upeilta makuuhuoneen seinäpinnoilla. 

Tumma makuuhuone on juuri nyt trendikäs valinta, mutta toisaalta myös bohotyylinen sisustus makuuhuoneessa kiehtoo. Bohotyyliseen makuuhuoneeseen sopii kauniisti vaaleat ja rauhalliset sävyt sekä luonnolliset puu- ja rottinkipinnat. Tumma makuuhuone puolestaan säväyttää moderneilla sisustusratkaisuilla, joissa huomio kiinnittyy minimalistiseen muotokieleen ja selkeisiin linjoihin. 

Värejä valitessa kannattaa huomioida myös huoneen koko. Pienen makuuhuoneen sisustusta tulee harkita huolellisesti, jotta lopputulos ei olisi liian ahdas. Vaaleat sävyt luovat illuusion kookkaammasta tilasta. Myös seinäpeileillä saa luotua pieneen huoneeseen lisää avaruutta.

Sisusta tekstiileillä

Pehmoisilla tekstiileillä sisustat makuuhuoneeseen viimeistellyn ilmeen. Päiväpeitteillä, matoilla ja koristetyynyillä on helppo luoda huoneeseen lisää lämpöä. Tekstiileillä sisustaminen on edullinen tapa piristää makuuhuoneen tunnelmaa nopeasti. Esimerkiksi uusi matto luo hetkessä koko tilaan aivan erilaista ilmettä. 

Oletko jo tutustunut Maskun laajentuneeseen sisustustuotteiden valikoimaan?

Päiväpeite verhoilee vuoteesi kauniiksi ja saa makuuhuoneen ilmeen näyttäytymään siistimpänä. Valikoimastamme löytyy ihania päiväpeitteitä eri sävyissä ja materiaaleissa!

Matto viimeistelee huoneen kuin huoneen ilmeen. Makuuhuoneen maton on syytä olla erityisen ihana, jotta aamun ensiaskeleet olisivat pehmoisia. Oletko jo kurkistanut löytyisikö Maskusta matto sinunkin makuuhuoneeseen?

Pedattu vuode saa upean ilmeen, kun sommittelet sen päälle kauniin rykelmän koristetyynyjä. Koristetyynyillä on myös helppo päivittää uutta fiilistä makuuhuoneen sisustukseen.

Panosta makuuhuoneen mukavuuteen

Visuaalisen ilmeen ohella myös makuuhuoneen mukavuudesta kannattaa pitää kiinni. Huonolla sängyllä nukkuessa ei auta, vaikka sisustus olisi viimeistä piirtoa myöden harkittu ja harmoninen. Laadukas sänky on paras tae hyville yöunille. Sängyn ohella myös tyynyt ja peitot kannattaa valita mukavuudenhaluisuutta vaalien. 

Unenlaatu paranee ergonomisen moottorisängyn avulla ja samalla sänky tuo ihanaa luksusta arkeesi. Moottorisängystä saat apua myös kuorsaamiseen muokkaamalla hengitysasentoa paremmaksi. Lisäksi moottorisänky voi vähentää selkäkipuja, kun nukkuma-asennosta säätää itselleen sopivan ja mahdollisimman ergonomisen.

Kerroksellinen jenkkisänky tuo makuuhuoneeseen ylellistä ilmettä. Korkea jenkkisänky näyttää tyylikkäältä myös kodeissa, joissa on hulppea huonekorkeus. Valikoimastamme löytyy runsaasti kauniita ja laadukkaita jenkkisänkyjä eri verhoiluilla varustettuna. Tutustu valikoimaamme ja löydä sinun kotiisi sopivin ratkaisu!

Myös tukeva runkopatja kuljettaa sinut levollisesti unten maille. Niin runkosänky, jenkkisänky kuin moottorisänkykin saa ilmeeseensä uutta säväystä upeasta sängynpäädystä. Sisustukseesi sopivalla sängynpäädyllä luot kotoisaa tunnelmaa makuuhuoneeseen. Valittavanasi on näyttäviä tikattuja päätyjä, pelkistettyjä ja minimalistisia päätyjä sekä moderneja kangasverhoiltuja sängynpäätyjä.

Säilytyskalusteet pitävät järjestystä yllä

Yksi tärkeimmistä tekijöistä makuuhuoneen sisustuksessa on riittävästä säilytystilasta huolehtiminen. Ylimääräiset tavarat eivät loju lattioilla, kun niille on järjestetty omat paikkansa. Mikäli luet iltaisin paljon, on yöpöydässä hyvä olla laatikko tai kaappi lehtiä ja kirjoja varten. Laatikolliseen yöpöytään saat myös laturit, silmälasikotelot ja muut hyödylliset esineet kätesi ulottuville. 

Liukuovilla varustettu kaappi puolestaan säilöö sisälleen suuremmatkin tarvikkeet. Vaatekaappi makuuhuoneessa on kätevä valinta, jollei kotoasi löydy erillistä vaatehuonetta. Maskun valikoimasta löydät monta tyylikästä kaappivaihtoehtoa myös makuuhuoneeseen. Peiliovilla varustettu kaappi luo huoneeseen myös lisää tilan tuntua. 

Kätevä lipasto on sopiva säilytysratkaisu, kun kaipaat makuuhuoneeseen tyylikästä laskutasoa tai esimerkiksi paikkaa televisiolle. Kaunis senkki on sekä säilytysratkaisu että sisustuselementti, joka tarjoaa hyödyllisyytensä lisäksi myös visuaalista ilmeen kohennusta huoneeseen. Tutustu esimerkiksi Rowicon upeisiin tuotteisiin ja löydä viehättävä lipasto tai senkki makuuhuoneeseen.

Löydä inspiraatiota eri sisustustyyleistä

Haluaisitko makuuhuoneesi sisustuksen mukailevan jotakin tiettyä sisustustyyliä? Eri vaikutteita voi myös yhdistellä oman mielensä mukaan – pääasia on, että itse viihtyy omassa kodissaan erinomaisesti. Maalaisromanttinen makuuhuone on oikea valinta heille, jotka nauttivat koristeellisuudesta, valkoisen värin tuomasta raikkaudesta sekä kodikkaasta ilmeestä. Maalaisromanttista tyyliä edustavat esimerkiksi House-sarjan kalusteet sekä Inari-tuotteet

Moderni ja skandinaavinen makuuhuone puolestaan poikkeaa merkittävästi maalaisromanttisesta tyylistä. Pelkistetyt linjat ja vähäeleisyys korostuvat modernissa sisustustyylissä. Minimalistinen muotokieli tekee makuuhuoneen ilmeestä rauhallisen ja kauniin koruttoman. Skandinaavisia tyylipiirteitä löydät esimerkiksi Rowicon kalusteista. 

Makuuhuoneen voi sisustaa myös bohotyyliin, jolloin saa luvan kanssa ottaa rennosti. Bohosisustus suosii huoletonta lookia, luonnollsia värisävyjä sekä rottinkikalusteita. Esimerkiksi Puro-sarjan rahit ja matot istuvat boheemiin makuuhuoneeseen erinomaisesti. Nappaa parhaat sisustusideat kustakin tyylistä ja luo makuuhuoneeseen juuri sinun näköinen ilme!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......