Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Aurinkotuolit, aurinkovuoteet

Aurinkotuolit, aurinkovuoteet

Meillä Maskussa puutarhojen, parvekkeiden sekä terassien sisustaminen on ollut lähellä sydäntä jo vuosikymmenien ajan. Mallistostamme löydätkin sopivat kalustekokonaisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. 

Kesän 2024 mallistomme kulmakiviä ovat luonnollisuus, mukavuus sekä helppohoitoisuus. Luonnolliset värimaailmat, muhkeat pehmusteet sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valituista puulajeista valmistetut tuotteet ovatkin lisääntyneet mallistossamme. Helppous on olennainen osa mallistomme suunnittelua, sillä kesästä nauttiminen ei saa missään nimessä olla liian työlästä! Valtaosa mallistomme tuotteista on valmistettu täysin huoltovapaista materiaaleista. 

Inspiroivia lukuhetkiä kauden 2024 kesäkalustekuvastomme parissa! TÄSTÄ KESÄKALUSTEKUVASTOON!

Aurinkotuolit, aurinkovuoteet

39 tuotetta

Näytetään 23 / 39 kpl

Aurinkotuolit, aurinkovuoteet, aurinkosängyt

Auringonpalvojan unelmista totta! Ota mukava asento aurinkotuolissa tai aurinkovuoteessa ja nauti helteistä täysin rinnoin. Tämä auringonpalvojan paratiisi käy kotipihalle, mökille tai parvekkeelle täydelliseksi rentoutumispaikaksi.

Säädettävä lepotuoli on monikäyttöinen ratkaisu, sillä sen saa säädettyä mukavaan makuuasentoon. Rantatuoli on kätevä taittaa kasaan ja napata rannalle mukaan auringonottoon. Muhkea aurinkosänky soveltuu päiväunien ottoon taivasalla, ja sen selkänojaa saa säädettyä istuvampaan asentoon vaikkapa kirjan lukua varten. Aurinkosängyn verhoilumateriaali kestää kevyttä sadetta kastumatta, ja useimmissa malleissa on irralliset, konepesua kestävät päälliset.

Aurinkotuoli tai aurinkovuode tekee pihastasi rentoutumiskeitaan, jonne on ihana vetäytyä nauttimaan auringon lämmöstä niin arjen keskellä kuin lomalla. Jos etsinnässäsi on mukava aurinkotuoli, suosittu baden baden -tuoli tai aurinkovuode, olet löytänyt oikeaan osoitteeseen!

Auringonottotuolit ja aurinkotuolit netistä

Aurinkotuoli kruunaa terassin tai mökin pihan ja on niin lasten kuin aikuistenkin suosikki. Puinen aurinkotuoli sopii tilan salliessa myös parvekkeelle, ja esimerkiksi kätevä kokoontaitettava rantatuoli on loistava valinta pieneen tilaan, sillä sen saa tarvittaessa pois tieltä. Aurinkosänky on tuolia asteen ylellisempi vaihtoehto. Jos pihalla, terassilla tai parvekkeellasi riittää tilaa ja haluat nauttia auringon lämmöstä mahdollisimman mukavasti, on aurinkosänky oikea valinta. Aurinkovuoteen säädettävä selkänoja tekee siitä monikäyttöisen valinnan: voit halutessasi maata vaakatasossa ja ottaa vaikkapa nokoset auringon paahteessa, tai nostaa selkänojan pystyasentoon, jos haluat viettää päiväsi esimerkiksi kirjaa lukien!

Myös aurinkotuoleissa ja aurinkosängyissä on tietenkin otettu käytännöllisyys ja ulkoilman asettamat vaatimukset huomioon. Kankaat on helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa ne saa useimmissa malleissa myös täysin irti pesukoneessa pesemistä varten. Materiaalit kestävät myös kevyttä sadetta, tosin rankkasateen yllättäessä suosittelemme hakemaan etenkin pehmusteet sateen suojaan – näin pääset loikoilemaan aurinkotuoliisi heti sään selkiydyttyä ilman, että joudut odottelemaan pehmusteiden kuivumista!