Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Aurinkotuolit, aurinkovuoteet

Aurinkotuolit, aurinkovuoteet

Auringonpalvojan unelmista totta! Ota mukava asento aurinkotuolissa tai aurinkovuoteessa ja nauti helteistä täysin rinnoin. Tämä auringonpalvojan paratiisi käy kotipihalle, mökille tai parvekkeelle täydelliseksi rentoutumispaikaksi. Säädettävä aurinkotuoli on monikäyttöinen ratkaisu, sillä sen saa säädettyä myös mukavaan makuuasentoon. Rantatuoli on kätevä taittaa kasaan ja napata rannalle mukaan auringonottoon. Muhkea aurinkosänky soveltuu päiväunien ottoon taivasalla, ja sen selkänojaa saa säädettyä istuvampaan asentoon vaikkapa kirjan lukua varten. Aurinkosängyn verhoilumateriaali kestää kevyttä sadetta kastumatta, ja useimmissa malleissa on irralliset, konepesua kestävät päälliset.

Aurinkotuolit kätevästi netistä

Aurinkotuoli kruunaa terassin tai mökin pihan, ja on niin lasten kuin aikuistenkin suosikki. Puinen aurinkotuoli sopii myös parvekkeelle, ja esimerkiksi kätevä kokoontaitettava rantatuoli on loistava valinta pieneen tilaan, sillä sen saa tarvittaessa pois tieltä. Aurinkosänky on tuolia asteen ylellisempi vaihtoehto. Jos pihalla, terassilla tai parvekkeellasi riittää tilaa ja haluat nauttia auringon lämmöstä mahdollisimman mukavasti, on aurinkosänky oikea valinta. Aurinkovuoteen säädettävä selkänoja tekee siitä monikäyttöisen valinnan: voit halutessasi maata vaakatasossa ja ottaa vaikkapa nokoset auringon paahteessa, tai nostaa selkänojan pystyasentoon, jos haluat viettää päiväsi esimerkiksi kirjaa lukien!

Aurinkotuoleissa ja aurinkosängyissä on otettu käytännöllisyys ja ulkoilman asettamat vaatimukset huomioon. Säänkestävät kankaat on helppo pitää puhtaana. Materiaalit kestävät kevyttä sadetta, tosin rankkasateen yllättäessä suosittelemme hakemaan etenkin pehmusteet sateen suojaan – näin pääset loikoilemaan aurinkotuoliisi heti sään selkiydyttyä ilman, että joudut odottelemaan pehmusteiden kuivumista!

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl