Etusivu / Huoneet / Sisustus / Valaisimet

Valaisimet

Valaimiset

100 tuotetta

Näytetään 23 / 100 kpl

Valaisimet kodin sisustukseen

Valoisampaa arkea Maskusta! Valaisin on olennainen osa sisustusta. Valaisimilla voit vaikuttaa hyvinkin paljon kodin tunnelmaan. Himmeän hämärässä on hyvä rentoutua ja kirkkaassa valossa puolestaan keskityt paremmin. Valikoimastamme löytyy muotoilultaan yksinkertaisia ja vähäeleisiä lamppuja sekä koristeellisia ja näyttäviä valaisimia. Esimerkiksi elegantti kattovalaisin on edullinen hankinta, joka saa koko huoneen aivan uuteen loistoonsa. 

Lattiavalaisin eli jalkalamppu soveltuu kirjan lukemiseen nojatuolin viereen. Pöytävalaisin voi olla työpöydälle sijoitettava kohdevalo tai tunnelmaa luova lamppu sivupöydällä. Kattovalaisin eli kattolamppu voi olla valon lähde keittiön pöydän yllä tai kookkaampi riippuvalaisin avarammassa tilassa. Seinävalaisin koristaa seinää kuin taulu. 

Valikoimamme päivittyy jatkuvasti, joten muista käydä kurkkimassa uutuuksia säännöllisesti. Osa tuotteistamme on saatavissa vain verkkokaupasta. Tutustu valaisimien valikoimaamme tai kysy lisätietoa sisustamisen asiantuntijoiltamme lähimmästä myymälästäsi.

Hyvä valaistus lisää tilan viihtyisyyttä 

Valaistus luo kotiin tunnelmaa ja valaisee sisustuksen tuomalla esiin sen huolella harkitut yksityiskohdat. Oikean valaistuksen suunnittelu on helppoa, kun käytössäsi on monipuolisia ratkaisuja kodin valaistuksen toteuttamiseen. Kattovalaisimilla valaiset koko tilan, kun taas pöytävalaisimet tuovat lisää mukavuutta työtilaan tai makuuhuoneeseen. Jalkalamput ja lattiavalaisimet luovat viihtyvyyttä ja valoa olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Maskun Kalustetalon valikoimasta löytyvät ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Tutustu valaisinvalikoimaamme verkkokaupassamme ja tee tilaus jo tänään! 

Maskun verkkokauppa auki joka päivä 24/7

Kattovalaisin on yleisin valinta, kun halutaan luoda näyttävämpää valaistusta kodin tiloihin. Valaisimen tyyli ja malli määrittävät paljolti huoneen ilmettä ja tunnelmaa, joten valaisimien valinnassa kannattaa käyttää harkintaa ja miettiä, miten valaisin sopii huoneen muuhun sisustukseen. Kattovalaisin voi olla pieni tai suuri, tyyliltään huomaamaton tai näyttäväksi muotoiltu. Valaisimen aukko, syvyys ja leveys määrittävät valaisimen tuoman valon määrän yhdessä valaisimessa käytetyn lampun kanssa. 

Lattiavalaisimet ovat erinomainen valinta, kun halutaan tuoda tilaan lisävaloa tai vaihtoehtoja tunnelman muunteluun. Lattiavalaisin sopii hyvin työhuoneen tai olohuoneen nurkkaan, tai makuuhuoneeseen lukuvaloksi. Maskun Kalustetalon valaisinvalikoima pitää sisällään oivallisia vaihtoehtoja lattiavalaisimille. 

Perinteistä tyyliä edustava Isoluoto on yksinkertainen ja elegantti lattiavalaisin. Retrohenkinen muotoilu sopii myös moderniin kotiin. Valkoinen runko ja harmaa varjostin luovat valaisimelle hillityn yleisilmeen.  

Valitse Big Ben, kun haluat näyttävän ja tyylikkään valaisimen. Big Ben on lattiavalaisin, joka soveltuu tyyliltään ja teholtaan sekä työhuoneeseen, olohuoneeseen että lukulampuksi makuuhuoneeseen. Taittuva ja säädettävä runko mukautuu tilasi mukaan. Ajaton kromi istuu kauniisti moderniin ja klassiseen sisustustyyliin, ja pyöreä valaisinkupu henkii modernistista ja futuristista muotoilua. 

Tutustu Maskun Kalustetalon valikoimaan ja valitse sinulle sopiva valaisin. Verkkokaupastamme löydät kattovalaisimet, lattiavalaisimet sekä pöytävalaisimet. 

Kattovalaisin, riippuvalaisin vai spottivalo? 

Valaisinta valitessa on hyvä pohtia, millainen valo tilaan halutaan. Kaipaatko kotiisi lempeää valaistusta vai selkeää kirkkautta? Varjostimella varustettu kattovalaisin tai riippuvalaisin pehmentää valon suuntautumista ja tekee loisteesta mukavan maltillisen. Kirkkaat spottivalot sen sijaan tuovat valon selkeämmin esiin ja valaisevat huonetta sähäkämmin.  

Valikoimastamme löytyy tyylikäs valikoima valaisimia eri tilojen tarpeisiin. Kattovalaisin ja riippuvalaisin ovat mahtavia valintoja makuuhuoneisiin, olohuoneisiin ja keittiötiloihin. Esimerkiksi bohotyylinen valaisin isolla rotiinkivarjostimella on kaunis ratkaisu oleskelutilaan tai makuuhuoneen puolelle. Meiltä löydät mm. Sessakin laadukkaat ja trendikkäät valaisimet kodin huoneisiin!