Vuono   taso 52x201, valkoinen

949 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 ovea

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta sinulle. Tämä laadukas säilytyskaluste on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen ja on saatavilla ajattomassa valkoisessa värissä. Sen mitat 201x52 cm tekevät siitä ihanteellisen monenlaisiin tiloihin tarjoten runsaasti säilytystilaa ilman kompromisseja tyylikkyydessä.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Valkoinen viimeistely lisää sen modernia ja tyylikästä ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, pitäen kodin tarvikkeet järjestyksessä ja helposti saatavilla. Senkin tilavuus auttaa pitämään kotisi siistinä ja järjestyksessä ilman, että sinun tarvitsee tinkiä tyylikkyydestä.

Vuono senkin minimalistinen muotoilu ja valkoinen väri tekevät siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu täydellisesti osaksi sisustusta luoden harmonisen kokonaisuuden. Sen minimalistinen ulkonäkö korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja tuo raikkautta tilaan.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono senkki on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden. Laadukas MDF-materiaali ja moderni valkoinen väri tekevät siitä kestävän ja kauniin lisän kotiisi. Sen mitat 201x52 cm varmistavat, että Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa monenlaisiin tarpeisiin. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tarjoamasta toimivuudesta ja elegantista ulkonäöstä kodissasi.