Vuono   taso 52x201, musta

949 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 ovea

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta, joka yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden. Tämä korkealaatuisesta MDF-materiaalista valmistettu senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on saatavilla ajattomassa mustassa värissä. Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, tuoden kotiisi modernia eleganssia.

Vuono senkin mitat ovat 201x52 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin suurempiin kuin pienempiinkin tiloihin. Senkin kompakti mutta tilava rakenne tarjoaa runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Vuono senkissä on tilavat kaapit ja laatikot, jotka ovat täydellisiä esimerkiksi astioiden, kirjojen tai muiden kodin tarvikkeiden säilyttämiseen.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina, koska se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Musta viimeistely lisää sen modernia ja tyylikästä ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellisen hintalaatusuhteen. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono senkki on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Tilavat kaapit ja laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Musta väri tuo huoneeseen modernia eleganssia ja syvyyttä, tehden siitä näyttävän sisustuselementin.

Vuono senkin minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Musta väri on monipuolinen ja sopii hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla ajattomassa mustassa värissä ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi. Vuono senkki – laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.