Vuono   lipasto 72x67, saarni

749 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono lipasto on täydellinen valinta, joka yhdistää modernin designin ja käytännöllisyyden. Tämä laadukas lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, ja se tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen. Saatavilla kahdessa tyylikkäässä värissä – valkoinen ja saarni – Vuono lipasto tuo raikkautta ja eleganssia mihin tahansa huoneeseen.

Vuono lipasto on tehty korkealaatuisesta MDF-levystä, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu huonekalumateriaali, koska se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä, mikä takaa lipastolle pitkän käyttöiän. Tämä tekee Vuono lipastosta luotettavan säilytysratkaisun kotiisi. Valkoinen väri luo modernin ja raikkaan ilmeen, kun taas saarnin luonnollinen sävy tuo lämpöä ja kodikkuutta.

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono lipaston kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä lipasto on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono lipasto on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa työhuoneeseen. Valkoinen väri tuo raikkautta ja valoisuutta, kun taas saarni lisää lämpöä ja luonnonläheisyyttä. Lipaston tilavat laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Käytä sitä vaatteiden, kirjojen, lelujen tai muiden kodin tavaroiden säilyttämiseen.

Vuono lipaston minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Valkoinen ja saarni ovat monipuolisia värejä, jotka sopivat hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono lipasto sulautuu siihen täydellisesti.