Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Lastensängyt Kerrossängyt

Kerrossängyt

Kerrossänky lapsille 

Kerrossänky on tuttu näky lastenhuoneissa. Korkea kerrossänky on useimpien lasten mieleen ja parvisänkypaikasta saatetaan kiistellä sisarusten kesken. Kerrossänky lastenhuoneessa säästää tilaa ja antaa enemmän mahdollisuuksia leikeille. 

Maskusta tilatessasi saat laadukkaan sängyn, joka kestää vuodesta toiseen, sisaruksilta seuraaville. Tutustu jykevien parvi- ja kerrossänkyjen valikoimaamme jo tänään ja tilaa lastenhuoneeseen fiksu tilansäästäjä, joka muuttaa kodin neliöt entistä tehokkaammiksi! 

Kerrossänky lelulaatikolla

Kerrossänky voi yhtä aikaisesti toimia sekä vuoteena että säilytysratkaisuna. Laatikolla varustettu kerrossänky kätkee sisäänsä lelut ja pelit sekä muut tarpeelliset tarvikkeet. Kätevään laatikkoon voit sijoittaa myös petivaatteita, peittoja ja tyynyjä. Ylimääräinen säilytystila ei koskaan ole ainakaan haitaksi! 

Mitä kannattaa huomioida kerrossänkyä valitessa? 

Vaikka suunnitteilla onkin huoneen lattiapinta-alaa säästävän kerros- tai parvisängyn hankinta, on tilan mittaaminen tärkeää, jotta sänky mahtuu varmasti haluttuun paikkaan myös pituussuunnassa.  

Kun tekniset kriteerit ovat selvillä, voit pohtia, millaista ilmettä kerrossängyltäsi toivot. Maskun verkkokaupasta löytyy tyylikkäitä kerros- ja parvisänkyjä hillityn tyylikkäissä värisävyissä, jotka yhdistyvät helposti monenlaisiin sisustuksiin. Halutessaan vaalean värisen sängyn voi myös maalata värikkäämmäksi, huoneen asukkaan makumaailmaa kuvastamaan. 

Kerrossänky netistä - laaja valikoima

Kerrossänky koostuu kahdesta päällekkäisestä sängystä ja on siksi täydellinen valinta esimerkiksi sisarusten yhteiseen huoneeseen. Tilaa säästävä kerrossänky jättää enemmän mahdollisuuksia leikille. Kerrossänkyjä on saatavilla useissa eri malleissa. Esimerkiksi lelulaatikolla varustettu kerrossänky on mahtava valinta, mikäli lastenhuone kaipaa vuoteen lisäksi myös säilytystilaa. 

Kerrossängyt ovat useimmiten valmistettu puusta tai metallista. Kerrossänkyä valitessa on tärkeää varmistaa, että sängyn materiaalit ovat kestäviä ja turvallisia. Voit tutustua Maskun kerrossänkyjen valikoimaan verkkokaupassamme ja tilata omasi helposti kotiinkuljetuksella!