Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Ulkosohvat, parvekesohvat Bergen avokulmasohva

Bergen avokulmasohva

Monikäyttöinen ja näppärännäköinen Bergen avokulmasohva.

Miksi kököttää sisällä kesäkeleillä, kun voit rakentaa unelmiesi olohuoneen terassillesi tai puutarhaasi? Yksinkertaisesti ja modernisti muotoiltu kulmasohva tekee ulkotilastasi nykyaikaisen näköisen. Muhkeat istuimet houkuttelevat heittäytymään pitkäksi ja vaihtamaan vapaalle.

Täydennä kokonaisuus 2-istuttavalla moduuliosalla!

Bergen avokulmasohva koostuu moduuleista, jotka ovat muunneltavia sohvan osia, joiden avulla voit rakentaa juuri itsellesi sopivan rentoutumispaikan. Moduuleissa on irrotettavat selkänojat ja niitä siirtämällä voit vaihtaa selkänojien paikkaa mielesi mukaan. Myös päissä olevia tasoja voi siirrellä tarpeen mukaan. Moduuleja yhdistelemällä voit rakentaa kulmasohvan lisäksi vaikka lokoisan aurinkosängyn!

Bergen-sarjan tuotteet koostuvat parhaista mahdollisista ulkokalustemateriaaleista. Tuotteissa käytetty pääosin eteläamerikkalaista FSC-sertifioitua tiikkiä, joka on työstetty kestävällä tavalla. Runkomateriaaliksi on valittu alumiini, joka tekee tuotteesta kestävän, helppohoitoisen ja ennen kaikkea pitkäikäisen. Verhoilukangas on vahvaa, vettähylkivää materiaalia.

Täydennä kokonaisuus 2-istuttavalla moduuliosalla, niin saat lisätilaa sohvallesi!

Bergen-sarjan kalusteilla voit rakentaa yhtenäisen ja tyylikkään ulkokalustuston. Sarjaan kuuluu myös pinottava tuoli, ruokaryhmä, ruokapöytä, baariryhmä, baarituoli, baaripöytä, aurinkosänky, sivupöytä, tarjoiluvainu ja sohvapöytä.

Katso kaikki Bergen-tuotteet!

  • Tuotenumero: muokattava-MYYKESA1062-MYYKESA1063