Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutila Ruokailuryhmät 6 hengen ruokailuryhmät

Kuuden hengen ruokailuryhmä 

Mukavan tilava kuuden hengen ruokailuryhmä sopii isommille perheille tai koteihin, joissa käy usein vieraita kylässä. Kuudelle hengelle suunniteltu ruokailuryhmä on ylvään näköinen kokonaisuus, joka tuo ryhtiä tilaan. Sisustukseen sopivan ruokailuryhmän valinta onnistuu, kun mietit, millaista tyyliä ja värimaailmaa kaipaat ympärillesi. Vaaleat sävyt tuovat usein lisää harmoniaa, kun taas tumma ruokailuryhmä on näyttävä ratkaisu. 

Kuuden hengen ruokailuryhmä voi olla klassinen suorakaiteen mallinen tai pyöreä. Pyöreä kuuden hengen ruokailuryhmä on upea kokonaisuus, jonka äärellä ruokaillessa saa katsekontaktin jokaiseen, ja kaikki tarjottavat ovat näppärästi oman käden ulottuvilla. Malleja, värejä ja tyylejä vertailemalla löydät parhaan ratkaisun omaan ruokailutilaasi.  

Tutustu Maskun valikoimaan ja hanki edullinen ruokailuryhmä kuudelle hengelle. Tilaus onnistuu kätevästi suoraan verkkokaupasta tai myymälöidemme kautta! 

Ruokailuryhmät kuudelle

6 hengen ruokailuryhmä tarjoaa mukavat puitteet niin arkeen kuin juhlaankin. Kuudelle hengelle suunniteltu ruokailuryhmä on ihanan tilava kokonaisuus, jonka äärellä on helppo viihtyä. Kuuden hengen ruokapöytään mahtuu helposti paljon tarjottavaa, joten muhkean brunssinkaan järjestäminen ruokailuryhmän äärellä ei aiheuta ongelmia. 

Kuuden hengen ruokailuryhmissä riittää valinnanvaraa niin tyylien kuin materiaalienkin puolesta. Puinen kuuden hengen ruokailuryhmä on kestävä ja tyylikäs valinta. Valkoinen 6 hengen ruokailuryhmä puolestaan tekee tilasta valoisan ja raikkaan. Musta ruokailuryhmä kuudelle hengelle on klassisen kaunis ratkaisu. Vaihtoehtoja riittää runsaasti, joten voit valita sopivan kokonaisuuden oman makusi mukaan. 

Maskun myymälöissä voit tutustua eri ruokailuryhmiin lähemmin ja kysyä asiantuntevilta myyjiltä lisätietoja. Tilaus verkkokaupasta onnistuu näppärästi milloin tahansa! Voit valita kotiinkuljetuksen, jolloin saat ruokailuryhmän suoraan omaan keittiöösi.