Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Stressless® Laurel ruokatuoli (matala)

Stressless® Laurel ruokatuoli (matala)

Eleganssia ja mukavuutta ruokailutilaan!

Stressless® Laurel matalassa ruokatuolissa on innovatiivinen BalanceAdapt™-järjestelmä, joka tekee ruokailuhetkestä ikimuistoisen. Voit nauttia ateriastasi aina mukavassa asennossa, sillä sisäänrakennetun Glide-järjestelmän ansiosta voit nojata vaikka taaksepäin, sillä selkänoja ja istuin seuraavat liikkeitäsi. Lisäksi tuolissa on dynaaminen keinutoiminto. Valinnanvaraa löytyy myös viimeistelyn ja ulkomuodon suhteen – niin selkänojan korkeuden, jalkojen kuin verhoilun suhteen. Lisätietoa saat tuotetiedoista tai lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Elegantissa ruokatuolissa on matala selkänoja ja viistot laminaattijalat. Jalkoja on saatavissa joko valkolaseerattuna tai luonnonvärisenä tammena, mustana tai pyökkinä pähkinänväriseksi petsattuna. Tuoli on verhoiltu light grey -värisellä Calido-villahuopakankaalla, joka näyttää ylelliseltä ja tuntuu mukavalta sekä pehmeältä ihoa vasten. Tuolia on saatavana lisäksi useissa muissakin ainutlaatuisissa väreissä. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Leveys: 45 cm
  • Korkeus: 90 cm
  • Pituus: 57 cm
  • Istuinkorkeus: 48 cm
  • Takuu: Yleinen takuu on 10 vuotta. Lisäksi 10 vuoden kansainvälinen takuu sisäosan mekaanisille osille. Voimassa ostopäivästä. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa stressless.com tai stressless-world.com kun ostosta kulunut korkeintaan puoli vuotta
  • Tuotenumero: 148403