Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Block & Saana ruokaryhmä (1+6)

Block & Saana ruokaryhmä (1+6)

Skandinaavista tyylikkyyttä!

Skandinaavista tyylikkyyttä!

Edullinen Block-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko ja kansi ovat tukevaa kiiltovalkoiseksi maalattua sekä pinnoitettua MDF-levyä, joiden viimeistelynä on upea vahapinta. Saana-hupputuoli taas tuo ripauksen tyylikkyyttä, ja sen avulla tuot myös pehmeää muotokieltä keittiöön. Selkeälinjaisen tuolin runko on valkoiseksi maalattua pyökkiä ja verhoiluna on ajaton hiilenharmaa sisustuskangas. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Block-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä 3,4 cm paksu MDF-kansi sekä tukevat, halkaisijaltaan 6,8 cm olevat jalat. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta.

Ryhdikkään Saana-ruokatuolin korkea selkänoja ja kauttaaltaan vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa, lisäävät istumisen nautintoa. Kauttaaltaan pehmustetuilla tuoleilla pöydän ympärillä viihtyy kauemminkin. Tuolin ulkonäön täydentävät ajaton huonekalukangasverhoilu sekä sirot valkoiseksi maalatut pyökkijalat.

  • Leveys: 90 cm
  • Istuinpaikkojen määrä: 6
  • Korkeus: 76 cm
  • Pituus: 180 cm
  • Tuolin mitat: K90, L42, S51 cm
  • Ruokapöydän kansi ja jalat ovat materiaaliltaan kiiltovalkoiseksi maalattua sekä pinnoitettua MDF-levyä. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua pyökkiä. Istuinosa on verhoiltu hiilenharmaalla verhoilukankaalla, ja pehmusteet ovat vaahtomuovia. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Tuotenumero: MYY03531