Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Saana & Cubic ruokaryhmä harmaa (1+2)

Saana & Cubic ruokaryhmä (1+2)

Ripaus modernia tyylikkyyttä!

Edullinen Saana-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Keveä ja ajaton pöytä on helppo myös yhdistää erilaisten ruokatuolien kanssa yhteen.

Moderni Cubic-ruokatuoli on yhdistelmä eleganttiin seurusteluun sopivaa linjakasta muotokieltä sekä tyylikkään keinonahan tuomaa laadukasta ulkonäköä. Täysin verhoillun ruokatuolin istuinosan istuinmukavuus viimeistelee ruokailunautinnon, ja selkänojan metallinen kahva helpottaa tuolin siirtelyä. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Saana-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä MDF-kansi sekä tukevat massivipuiset jalat. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Istumapaikkoja neliön muotoisessa ruokapöydässä on kahdelle ja pöytä sopii pieneenkin tilaan. Se on helppo myös sijoittaa seinän vierustalle.

Muhkean Cubic-ruokatuolin matala selkänoja, keinonahkaverhoilu ja metallikahva antavat juhlallisen fiiliksen arjen keskelle. Sirot, valkoiseksi maalatut jalat kapenevat hivenen alaspäin ja kulutusta kestävä PU-keinonahka tekee tuolista pitkäikäisen ja turvallisen valinnan myös lapsiperheen ruokatuoliksi. Laadukas keinonahkaverhoiltu on myös helposti puhtaana pidettävä.

  • Leveys: 68 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Pituus: 68 cm
  • Korkeus: 91cm
  • Leveys: 57cm
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03603