Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Saana & Lumo ruokaryhmä (1+4)

Saana & Lumo ruokaryhmä (1+4)

Klassista kauneutta!

Pystylinjoilla keveyttä ruokailutilaan!

Edullinen Saana-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Keveä ja ajaton pöytä on helppo myös yhdistää erilaisten ruokatuolien kanssa yhteen.

Lumo-tuoli sopii hyvin maalaisromanttisuutta kaipaavalle. Selkänojan hivenen kaareva ergonominen muotoilu tukee luonnollista istuma-asentoa ja selkänojassa olevat pystyt linjat tekevät siitä ilmavan näköisen. Tuoli on valkoiseksi maalattua massiivikumipuuta ja istuinosa on verhoiltu tukevalla harmaalla huonekalukankaalla. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Saana-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä MDF-kansi sekä tukevat massivipuiset jalat. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on neljälle henkilölle. Pöytä sopii niin keittiöön kuin ruokailutilaan, ja se on helppo sijoittaa seinän vierustalle tai vaikka keskelle huonetta.

Lumo-tuoli on muotoilultaan ajaton ja se on helppo yhdistää niin perinteiseen keittiöön kuin hiukan modernimpaankin ruokailutilaan. Lisäksi tuoleja voi käyttää yksittäisinä istuimina olohuoneessa tai aputuolina eteisessä. Tukeva tuoli on kevyt siirrellä ja kestävä verhoilukangas on hyvä valinta myös lapsiperheiden ruokatuoleiksi. Tuoli toimitetaan osina kätevässä noutopakkauksessa.

  • Leveys: 110 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Pituus: 39.5 cm
  • Syvyys: 68 cm
  • 1

  • Tuotenumero: MYY03589