Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Contrast ruokatuoli

Contrast ruokatuoli

Pohjanmaan linjakas Contrast-ruokatuoli on yhdistelmä kodikkuutta huokuvaa ja kestävää massiivipuuta sekä lämpöä tuovaa ja laadukasta keinonahkaa.

  • Verkkokaupasta saatavilla mustalla ja valkoisella nahalla
  • Lisää verhoiluvaihtoehtoja valittavissa myymälöistämme

Ryhdikäs Contrast-ruokatuoli on yhdistelmä kodikkuutta huokuvaa ja kestävää massiivipuuta sekä näyttävää ja laadukasta verhoilunahkaa. Täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus sekä korkea selkänoja viimeistelevät ruokailunautinnon. Istuinverhoilun voit valita laajasta nahkavalikoimasta oman mieltymyksen mukaan, ja tuolia on saatavana myös kangasverhoilulla.

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja tuotteet valmistetaan aina kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Ruokatuoleissa materiaalina käytetään massiivikoivua tai tammea. Koivu on suomalaisille tuttu, se on kova sekä kestävä materiaali ja tammi puolestaan vielä kovempaa kuin koivu, joten massiivipuinen huonekalu on pitkäikäinen valinta. Euroopassa tehdyn tuolin valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön.

Contrast-ruokatuoli on räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit valita tuolin massiivikoivuisten jalkojen puuvärin joko petsattuna tai maalattuna. Lisähintaan jalat on saatavana myös massiivitammisena joko öljyttynä, lakattuna tai mustaksi petsattuna. Ruokatuoliin on saatavana lisämaksusta irrallinen lisähuppu, tai tuolin voi tilata ilman kahvaa tai metallikahvalla, joka on kiinnitettynä päälle tai taakse. Lisätietoja räätälöintimahdollisuuksista saat lähimmästä Masku-myymälästä.

  • Tuotenumero: muokattava-161232-161234-161233-44500539