Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Stressless® Toscana & Laurel ruokaryhmä korkea (1+6)

Stressless® Toscana & Laurel ruokaryhmä korkea (1+6)

Rentoa ruokailua!

Täydellisesti tasapainotettua ruokailumukavuutta!

Uusissa Stressless® Dining -ruokapöydissä on toiminnallinen ja kaunis muotoilu – täydellinen sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin. Lisäksi Stressless® Laurel –ruokatuolissa on innovatiivinen BalanceAdapt™-järjestelmä, jonka avulla voit nauttia ateriastasi aina mukavassa asennossa. Sisäänrakennetun Glide-järjestelmän ansiosta voit nojata taaksepäin, sillä selkänoja ja istuin seuraavat liikkeitäsi. Tuolissa on myös dynaaminen keinutoiminto.

Ruokapöytää löytyy eri väri- sekä jalkavariaatioissa, lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tuolin viimeistelyn ja ulkomuodon suhteen – niin selkänojan korkeuden, jalkojen kuin verhoilun suhteen. Rakenna mieleisesi kokonaisuus lähimmässä Masku-myymälässäsi!

Jo vuodesta 1934 asti toiminut norjalainen huonekaluvalmistaja Ekornes tunnetaan korkealaatuisista pohjoismaalaisista design-huonekaluistaan. Huonekaluissa yhdistyy niin luonnon inspiroimat sävyt yhdistettynä modernimpaan muotoiluun kuin innovatiiviset ratkaisut. Patentoitu Stressless Dining –sarja käsittää kaksi eri ruokapöytää sekä kaksi erilaista ruokatuolia.

Tanskassa valmistettua Stressless® Toscana –ruokapöytää on kolmessa ajattomassa puusävyssä, joissa kaikissa on mattalakattu pinta. Värivaihtoehdot ovat valkolaseerattu tammi, luonnonvärinen tammi tai pähkinä. Lisäksi pöydän jalkamalli on räätälöitävissä kahdesta eri vaihtoehdosta, joista T200 on valmistettu viilusta ja siinä on suorat reunat ja T100 on valmistettu pyökistä ja sen ilme on pyöreämpi. Pöytään on myös hankittavissa lisähintaan enintään kaksi irrallista jatkopalaa, joista kumpikin on 50 cm. Jatkopaloja voidaan säilyttää pöydän sisällä, kun niitä ei käytetä.

Norjassa valmistettu Stressless® Laurel –ruokatuolin korkea selkänoja sekä pehmeä verhoilu tekee siitä erittäin tukevan sekä hyvän istua. Tuolin pehmustettu selkänoja- ja istuinosa on verhoiltu laadukkaalla sekä kulutusta kestävällä verhoilukankaalla (hr 5). Viistot laminaattijalat (D200) on saatavana neljässä ajattomassa puusävyssä, joissa kaikissa on mattalakattu pinta. Värivaihtoehdot ovat valkolaseerattu tammi, luonnonvärinen tammi tai pyökki pähkinänväriseksi tai mustaksi petsattuna. Tuolia on saatavana myös matalalla selkänojalla, kahdella erilaisella tyynymallilla ja muutamalla eri jalkamallilla. Verhoilun voi valita yli sadasta eri kangas- ja kalustenahkavaihtoehdosta.

  • Tuolin mitat: L45, K105, S57 cm
  • Takuu: Ruokapöydän yleinen takuu on 2 vuotta ja ruokatuolin 10 vuotta. Lisäksi 10 vuoden kansainvälinen takuu sisäosan mekaanisille osille. Voimassa ostopäivästä. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa stressless.com tai stressless-world.com, kun ostosta kulunut korkeintaan puoli vuotta
  • Tuotenumero: MYY03445