Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Fiini ruokatuoli (harmaa/valkoinen)

Fiini ruokatuoli (harmaa/valkoinen)

Tyylistä tinkimättä!

Kauttaaltaan pehmustettu ja verhoiltu Fiini-ruokatuoli tekee ruokailuhetkestä rentouttavan sekä mukavan. Moderni ja ilmavan kevyt ruokatuoli on kevyt siirrellä ja se sopii monenlaisiin keittiöihin. Itse tuolin muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja se muodostaa yhdessä esimerkiksi saman valmistajan Fiini-pöydän kanssa tyylikkään, skandinaavisen kauniin ruokailuryhmän.

Ohessa alkaen-hinta ruokatuolille valkoiseksi maalatuilla massiivipuujaloilla sekä ajattoman harmaalla sisustuskankaalla verhoiltuna. Voit valita verhoilumateriaalin myös sadoista muista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit räätälöidä tuolin massiivikoivuisten jalkojen puuvärin ja lisähintaan ne saa myös tammisena. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja tuotteet valmistetaan aina kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Ruokatuoleissa materiaalina käytetään massiivikoivua tai tammea. Koivu on suomalaisille tuttu, se on kova sekä kestävä materiaali ja tammi puolestaan vielä kovempaa kuin koivu, joten massiivipuinen huonekalu on pitkäikäinen valinta. Euroopassa tehdyn tuolin valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön.

Valkoiseksi maalattu, massiivikoivuinen Fiini-ruokatuoli on ajaton, sen korkea selkänoja tekee siitä tukevan sekä hyvän istua ja sirot, hiukan alaspäin kapenevat jalat tuovat tuolille kevyen ilmeen. Tuolia on mahdollisuus myös muokata omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit valita tuolin massiivikoivuisten jalkojen puuvärin maalatun sijasta vaikka petsattuna. Lisähintaan jalat on saatavana myös massiivitammisena joko öljyttynä, lakattuna tai mustaksi petsattuna. Lisätietoja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

  • Leveys: 44 cm
  • Korkeus: 98 cm
  • Pituus: 57 cm
  • Istuinkorkeus: 47 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 138130