Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Concept Black & Stone ruokaryhmä pyöreä (1+4)

Concept Black & Stone ruokaryhmä pyöreä (1+4)

Nautinnollisiin ruokailuhetkiin!

Siro Concept Black –ruokapöytä on yhdistelmä ajatonta, perinteistä sekä trendikästä muotokieltä. Tukevalla pulverimaalatulla teräsjalalla varustellun ruokapöydän kansi on mustaksi maalattua ja kestävää saarniviilua.

Tyylikäs Stone-ruokatuoli on taas ryhdikäs ja matalaselkänojainen käsinojallinen tuoli, joka huokuu vintage-henkisyyttä. Harmaan värisen ruokatuolin istuinmukavuutta on paranneltu pehmustetulla istuinosalla, joka on kokonaan verhoiltu upealla, kauniisti tikatulla keinonahalla. Pyöreä muotokieli pehmentää tuolin ilmettä ja käsinojat helpottavat tuolista nousemista. Tuolin jalat ovat pulverimaalattua terästä. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Trendikäs Concept Black –ruokapöytä on nykyaikaista ruokailutilaa arvostavalle loistava valinta, ja pöytä sopii muodoltaan myös pienempiin tiloihin. Istumapaikkoja ruokapöydässä on neljälle ruokailijalle, ja koska pöydän ääressä istutaan lähekkäin, keskusteleminen on myös helpompaa. Sirossa pöydässä on ohut 1,8 cm paksu maalattu sekä pinnoitettu MDF-levystä valmistettu kansi, joka helppohoitoisuutensa ansiosta tarvitsee huolloksi vain puhtaanapidon. Pinnan voi pyyhkiä kuivalla tai kostealla rievulla ja käyttää tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalka ruuvataan kiinni.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Stone-ruokatuolit ovat tukevia, mutta kuitenkin kevyet siirrellä. Keveyttä ja ilmavuutta tuolille antaa myös sirot sekä viistot teräsjalat. Istuinosan keinonahkaverhoilu on helppohoitoinen sekä kestävä valinta materiaaliksi, tehden siitä näin myös turvallisen valinnan lapsiperheen ruokatuoliksi. Tuote toimitetaan kasattuna.

  • Istuinpaikkojen määrä: 4
  • Korkeus: 74 cm
  • Halkaisija: 110 cm
  • Tuolin mitat: L58, S49 K88 cm
  • Ruokapöydänkannen materiaali on mustaksi maalattua ja kestävää saarniviilua. Pöydässä on pulverimaalattu teräsjalka. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin istuinosa on verhoiltu kauttaaltaan keinonahalla. Istuinpehmuste on vaahtomuovia. Tuolissa on mustat pulverimaalatut teräsjalat. Ruokatuoli toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuotenumero: MYY03511