Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Nova & Saana ruokaryhmä (1+4)

Nova & Saana ruokaryhmä (1+4)

Modernia ja käytännöllistä!

Tyyliä edulliseen hintaan!

Nova neljän hengen ruokapöytä on yksi mallistomme suosituimmista pöydistä. Siron ruokapöydän runko ja kansi on valkoiseksi maalattua MDF-levyä ja kannen reunaan tehty yksityiskohta luo keveyttä pöytämallistoon. Edullinen Saana-hupputuoli taas tuo ripauksen tyylikkyyttä, ja sen avulla tuot myös pehmeää muotokieltä keittiöön. Selkeälinjaisen tuolin runko on valkoiseksi maalattua pyökkiä ja verhoiluna on ajaton hiilenharmaa sisustuskangas. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Nova-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Istumapaikkoja ruokapöydässä on neljälle henkilölle ja pöytä sopii pienempäänkin tilaan niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta. Tyylikkäässä pöydässä on jämäkkä pinnoitettu 3,9 cm paksu MDF-kansi sekä tukevat jalat. Lisäksi pöydän alla on runsaasti jalkatilaa, sillä korkeus lattiasta pöydän kannen alareunaan on hulppeat 73 senttimetriä. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta.

Ryhdikkään Saana-ruokatuolin korkea selkänoja ja kauttaaltaan vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa, lisäävät istumisen nautintoa. Kauttaaltaan pehmustetuilla tuoleilla pöydän ympärillä viihtyy kauemminkin. Tuolin ulkonäön täydentävät ajaton huonekalukangasverhoilu sekä sirot valkoiseksi maalatut pyökkijalat.

  • Leveys: 72 cm
  • Korkeus: 77 cm
  • Pituus: 120 cm
  • Tuolin mitat: K90, L42, S51 cm
  • Ruokapöydän runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Pöydänkannen materiaali on valkoiseksi maalattua pinnoitettua MDF-levyä. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua pyökkiä. Istuinosa on verhoiltu hiilenharmaalla verhoilukankaalla, ja pehmusteet ovat vaahtomuovia. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Tuotenumero: MYY03526