Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Helsingborg U-lankku & North ruskea, ruokaryhmä 1+6

Helsingborg U-lankku & North ruokaryhmä 1+6

Kauneus on puoli ruokaa!

Tämä tyylikäs ruokaryhmä inspiroi sisustamaan ruokailuhuonetta uuteen uskoon, onhan tyylikäs ruokaryhmä ruokailuhuoneen perusta, jonka ympärille on ihana sommitella oman näköinen kokonaisuus. Tilavalle pöydälle mahtuu ruokailuvälineiden lisäksi pöytätabletteja, kynttilöitä tai vaikka kuivakukkakimppu luomaan viihtyisää tunnelmaa. Näyttävään kuuden hengen ruokaryhmään kuuluu Helsingborg-lankkupöytä ja 6 North-tuolia.

Rustiikkinen Helsingborg-ruokapöytä sopii moderniinkin sisustukseen nykyaikaisen muotoilunsa ansiosta. Ruokapöytä on valmistettu kolmesta massiivisesta tammilankusta. Eläväiseen pöydän pintaan kuuluvat myös halkeamat, isot oksat ja värierot, joten kahta samanlaista pöytää ei ole olemassa. Lankkupöydän kansi on pintakäsitelty öljyllä, jolloin pöytä säilyttää luonnollisen ulkonäkönsä ja tuntumansa. Tukeva massiivitammipöytä on viimeistelty tukevilla mustilla teräslenkkijaloilla.

North-ruokatuoli on hurmaava yhdistelmä kantikasta muotokieltä ja kepeää linjakkuutta. Ruokatuolin täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus viimeistelee ruokailunautinnon, ja selkänojan teräksinen kahva helpottaa tuolin siirtelyä. Lisäksi tuolin laadukas nahka on miellyttävän tuntuinen ja helppohoitoinen verhoilumateriaali, ja tuolin konjakinruskea väri antaa ruokailutilaan säväyksen tyylikkyyttä.

Helsingborg-lankkupöydän ympärille on rakennettu monenlaisia muitakin ruokaryhmiä erilaisten tuolien kanssa. Myös North-ruokatuoli on saatavana muidenkin pöytämallien kanssa.

  • Leveys: 100 cm
  • Syvyys: 200 cm
  • Tuotenumero: MYY04677