Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Helsingborg U-lankku + 6 rosemary tuolia, paloma cognac

Helsingborg U-lankku & Stressless Rosemary ruokaryhmä 1+6

Ruhtinaallisia ruokailuhetkiä!

Tämän ylellisen ruokaryhmän ääressä arki-illallinenkin tuntuu juhla-aterialta. Ruokaryhmän lämpimät ruskean sävyt ja rikas muotokieli tekevät ruokaryhmästä häikäisevän tyylikkään näköisen.

Rustiikkinen Helsingborg-ruokapöytä sopii moderniinkin sisustukseen nykyaikaisen muotoilunsa ansiosta. Ruokapöytä on valmistettu kolmesta massiivisesta tammilankusta. Eläväiseen pöydän pintaan kuuluvat myös halkeamat, isot oksat ja värierot, joten kahta samanlaista pöytää ei ole olemassa. Lankkupöydän kansi on pintakäsitelty öljyllä, jolloin pöytä säilyttää luonnollisen ulkonäkönsä ja tuntumansa. Tukeva massiivitammipöytä on viimeistelty tukevilla mustilla teräslenkkijaloilla.

Klassinen Stressless Rosemary-tuoli luo ruokailutilaan eleganssia. Lisäksi Rosemary-tuoli on niin miellyttävän tuntuinen, ettei siltä haluaisi nousta ollenkaan ylös. Maailmankuulujen Stressless-tuotteiden verraton mukavuus on nyt saatavilla ruokapöydän äärelle ainutlaatuisten BalanceAdapt- ja Glide-järjestelmien myötä. Tuolissa on mattamusta jalka ja laadukas konjakinruskea Paloma-nahkaverhoilu.

Helsingborg-lankkupöydän ympärille on rakennettu monenlaisia muita ruokaryhmiä erilaisten tuolien kanssa. Myös Rosemary-ruokatuoli on saatavana muidenkin pöytämallien kanssa.

  • Leveys: 100 cm
  • Syvyys: 200 cm
  • Tuotenumero: MYY04678