Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokapöydät Ekenäs & Odense ruokaryhmä 1+6

Ekenäs & Odense ruokaryhmä 1+6

Loppuunmyyntituote

Rakkaudesta lasiin ja puuhun!

Tyylikäs Ekenäs-ruokapöytä on unelmiesi keittiön keskipiste. Puu tuo lämpöä sisustukseen ja karkaistulla lasikannella oleva pöydän pinta on helppo pitää puhtaana sekä sirot tammesta valmistetut jalat tekevät pöydästä ilmavan näköisen. Lasinen pöytä on myös ajaton, kestävä ja huoneen ilmettä keventävä, ja myös kauniit ruokatuolit korostuvat lasikannen läpi.

Odense-ruokatuolissa yhdistyy upeasti moderni kuppimainen istuinosa sekä tyylikkäät mustat pulverimaalatut teräsjalat. Ruokatuolin istuinmukavuutta on paranneltu pehmustetulla sekä kokonaan vintage-keinonahalla verhoilulla istuinosalla. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Tyylikkäillä Ekenäs-sarjan pöydillä saat silmäniloa niin keittiöön kuin olohuoneeseen. Ekenäs-ruokapöydän kestävän karkaistun lasikannen paksuus on 1 cm ja se on helposti siistinä pidettävä, eikä vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Lisäksi selkeälinjaisen ruokapöydän viistot jalat mahdollistavat sen, että ruokailijoilla on tilaa pöydän ympärillä. Suorakaiteen muotoisen kuuden hengen pöydän ympärille mahtuu jopa kahdeksan henkilöä, joten se toimii isommankin ryhmän kestitsemiseen.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Odense-ruokatuolit ovat tukevia ja istuinosan keinonahkaverhoilu helppohoitoisuutensa ansiosta tekee siitä myös turvallisen valinnan lapsiperheen ruokatuoliksi. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Istuinpaikkojen määrä: 6
  • Pöytä: L90, K75, P200 cm
  • Tuolin mitat: L47, K86, S55 cm
  • Ruokapöydän kansi on karkaistua lasia (1 cm). Viistot jalat on valmistettu massiivitammesta. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin kuppimainen istuin on verhoiltu kauttaaltaan keinonahalla ja tuolissa on mustat pulverimaalatut teräsjalat. Istuinpehmuste on vaahtomuovia. Ruokatuoli toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuotenumero: MYY03449
  • 1