Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokapöydät Skandinavia 3-istuttava sohva

Skandinavia 3-istuttava sohva

Eleganttiin seurusteluun laatua ja tyyliä!

 • Edustavaa ja kestävää bonded-nahkaa
 • Korkeat jalat helpottavat siivousta
 • Koko 195 x 79 x 91 cm, väri antiikkiruskea

Uutuus, Skandinavia-sarjan 3-istuttava sohva on varsinainen kaunotar. Sirossa sohvassa yhdistyy niin moderni kuin skandinaavinen tyylisuunta, ja ulkonäössä on lisäksi piirteitä luovasta sekä persoonallisesta sisustustyylistä.

Edustavalla antiikkiruskealla bonded-nahalla verhoiltu sohva on yli 70 prosenttista täysnahkaa, joka antaa erityisen mukavan istumistuntuman. Lopullisen silauksen antavat tyylikkäät ja kapeat metallijalat, joiden ansiosta sohvassa on tiettyä keveyttä ja ilmavuutta. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Kolmen istuttava Skandinavia-sohva on klassinen ja ihanteellinen valinta pienempiin tiloihin, yksinasuville tai pariskunnille. Lisäksi kahdesta sohvasta voi yhdistää helposti vaikka sohvaryhmän. Selkeälinjaisessa sohvassa on harkittua karheutta mutta myös lämminhenkisyyttä, joka tuo tunnetta ja ryhtiä kotiisi. Pehmeä antiikin ruskea bonded-nahkaverhoilu on miellyttävän tuntuista ja sen sävy on levollisen kaunis, lisäksi verhoilu kestää hyvin arjen rasitukset sekä käytön. Korkeat pulverimaalatut metallijalat ja kapeat käsinojat tekevät sohvasta myös siron sekä kepeän näköisen.

Keveydestä huolimatta sohva on rakenteeltaan tukeva. Sohvan runko on valmistettu puusta, kestävästä vanerista sekä kalustelevystä, ja istuimissa on käytetty Zig Zag –jousitusta. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia sekä selkänojatyynyissä on lisäksi myös vanukerros lisäämässä istumisen mukavuutta. Korkeat jalat ja irrotettavat istuin- sekä selkänojatyynyt tekevät siivoamisesta myös helpompaa.

Katso kaikki Skandinavia-sohvat.

 • Leveys: 195 cm
 • Korkeus: 79 cm
 • Syvyys: 91 cm
 • Rungon materiaali:

  Tukeva runko on valmistettu puusta, kestävästä vanerista ja kalustelevystä. Sohvassa on Zig Zag –jousitus. Istuinpehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 30/35 kg/m3) ja istuinpäälliset ovat irrotettavat. Selkänojatyynyjen pehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 25/15kg/m3), minkä päällä on lisäksi miellyttävän pehmeä vanukerros. Tyylikkäät mustat pulverimaalatut metallijalat.

 • Sohva on verhoiltu antiikkiruskealla Eco Colorado bonded-nahkaverhoilulla, jossa nahkapitoisuus on yli 70 prosenttia. Materiaali on pehmeää, miellyttävää ja erittäin kestävää. Lisätietoa verhoilusta saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

 • Takuu: 2 vuotta
 • Tuotenumero: 159627