Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Tuolit Kantri ruokatuoli

Kantri ruokatuoli (valk./harmaa)

Käsityönä tehty!

Tukeva ja kestävä Kantri-ruokatuoli on ruokapöydän klassikkotuoli, joka viimeistelee keittiön ryhdikkään ilmeen. Kaunis väriyhdistelmä, petsattu harmaa istuin ja valkoinen massiivipuinen runko, sopii niin maalaiskeittiöön kuin monenlaiseen muuhunkin tilaan ja tunnelmaan. Tuoli on tukeva istua mutta kevyt siirrellä ja sen selkänojassa olevat kauniit ristikkokuviot sekä pystyt linjat ja sirot jalat tekevät siitä ilmavan näköisen. Ruokatuoli toimii hyvin myös vaikka yksittäistuolina eteisessä. Lisähintaan voit räätälöidä tuolin massiivikoivuisten jalkojen ja rungon puuvärin ja istuinosan saa myös verhoiltuna. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja tuotteet valmistetaan aina kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Ruokatuoleissa materiaalina käytetään massiivikoivua tai tammea. Koivu on suomalaisille tuttu, se on kova sekä kestävä materiaali ja tammi puolestaan vielä kovempaa kuin koivu, joten massiivipuinen huonekalu on siis pitkäikäinen valinta. Maalatun tuolin istuinosa on valmistettu maalatusta MDF-levystä ja petsatun koivusta. Euroopassa tehdyn tuolin valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön.

Kantri-ruokatuolin muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja massiivipuun luonnolliseen näyttävyyteen, joka muodostaa täydellisen parin yhdessä saman valmistajan Kantri-ruokapöydän kanssa. Tuoli on myös räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita massiivikoivuisten jalkojen sekä rungon puuvärin maalatun sijasta vaikka kuultovalkoisena tai petsattuna pyökin ja tumman pähkinän värisenä. Lisätietoja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

  • Leveys: 42 cm
  • Korkeus: 97 cm
  • Pituus: 50 cm
  • Istuinkorkeus: 46 cm
  • 1
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 145609