Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Tuolit Concept White ruokaryhmä pyöreä (1+4)

Concept White ruokaryhmä pyöreä (1+4)

Moderni ruokaryhmä!

Modernia ilmettä ruokailutilaan!

Siro Concept White –ruokapöytä on yhdistelmä ajatonta, perinteistä sekä trendikästä muotokieltä. Tukevalla pulverimaalatulla teräsjalalla varustellun ruokapöydän kansi on valkoiseksi maalattua sekä kestävää MDF-levyä.

Concept White –ruokatuolissa yhdistyy upeasti moderni muotoiltu muovi-istuin ja tyylikkäät sekä ajattomat teräsjalat. Muotoon valettu istuinosa tekee siitä käyttöä hyvin kestävän, ja istuinmukavuutta on lisäksi paranneltu pehmustetulla, keinonahalla verhoilulla istuinosalla. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Trendikäs Concept White –ruokapöytä on nykyaikaista ruokailutilaa arvostavalle loistava valinta, ja pöytä sopii muodoltaan myös pienempiin tiloihin. Istumapaikkoja ruokapöydässä on neljälle ruokailijalle, ja koska pöydän ääressä istutaan lähekkäin, keskusteleminen on myös helpompaa. Sirossa pöydässä on ohut 1,8 cm paksu maalattu sekä pinnoitettu MDF-levystä valmistettu kansi, joka helppohoitoisuutensa ansiosta tarvitsee huolloksi vain puhtaanapidon. Pinnan voi pyyhkiä kuivalla tai kostealla rievulla ja käyttää tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalka ruuvataan kiinni.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Concept White –ruokatuolit ovat tukevia ja istuinosan keinonahkaverhoilun helppohoitoisuuden ansiosta, se on myös turvallinen valinta lapsiperheen ruokatuoliksi. Modernin tuolin sirot sekä ilmavat jalat ovat kestävää pulverimaalattua terästä ja valkoinen väri antaa lisäksi ruokailutilaan pienen säväyksen tyylikkyyttä. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Pöytä: H110, K74 cm
  • Tuolin mitat: L48, S55, K88 cm
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03440

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet