Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Sisustus Peilit Lattiapeilit

Lattiapeili jaloilla vai seinään kiinnitettävä lattiapeili? 

Seisova lattiapeili ei vaadi mitään toimenpiteitä kiinnityksen suhteen, vaan sen voi asettaa juuri siihen kohtaan huonetta kuin itse haluaa. Lattiapeili jaloilla onkin kätevä valinta, mikäli et tahdo tehdä ylimääräisiä reikiä seinään. Seinään kiinnitettävän lattiapeilin etuna kuitenkin on, että sen voi asettaa juuri sille korkeudelle kuin itse tahtoo. 

Lattiapeili paksuilla kehyksillä vai lattiapeili ohuilla kehyksillä? 

Lattiapeileissä riittää valinnanvaraa. Joissakin vartalopeileissä on näyttävät paksut kehykset, kun taas joissakin vartalopeileissä ei ole kehyksiä lainkaan. Kehyksetön vartalopeili on kauniin minimalistinen ja vähäeleinen. Ohuet kehykset lattiapeilissä tekevät siitä siron ja tyylikkään. Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä juuri sinun kriteereitäsi vastaava lattiapeili. 

Minkä kokoinen vartalopeili on paras? 

Vartalopeilien koot vaihtelevat peilikohtaisesti, mutta useimmiten lattiapeilit ovat pituussuunnassa vähintään 120 cm. Vartalopeilistä on tarkoitus nähdä koko vartalo, jolloin se ei saa olla liian lyhyt. Mitä suurempi lattiapeili on, sitä enemmän se tuo tilan tuntua ja avaruutta huoneeseen. 

Lattiapeili netistä - laaja valikoima

Suuri lattiapeili tuo huoneeseen lisää avaruutta ja tilan tuntua. Vartalopeilistä on helppo tarkistaa, miltä päivän vaatetus näyttää. Iso lattiapeili on myös näyttävä sisustuselementti, joka tuo kirkkaan ilmeen huoneeseen. Usein lattiapeilissä on jalusta, joka pitää peilin tukevasti paikoillaan. Seinälle kiinnitetty lattiapeili sopii hoitamaan myös taulun virkaa.

 

Lattiapeilit