Etusivu / Huoneet / Sisustus / Peilit

Peilit

24 tuotetta

Näytetään 24 / 24 kpl

Peilit, lattiapeilit, pyöreät peilit

Kerro, kerro kuvastin... Peileillä luot näyttävää ilmettä sisustukseen sekä lisäät pienenkin tilan avaruutta. Oikealla sijoittelulla saat peilit korostamaan luonnonvalon määrää ja lisäät tilaan kauniita ulottuvuuksia. Valitse valikoimastamme sopivat seinä- ja lattiapeilit ja muuta pienillä yksityiskohdilla koko kotisi sisustusta!  

Etsitkö kokovartalopeiliä, seinäpeiliä, pyöreää peiliä vai ehkä pöydälle sijoitettavaa pienempää sisustuspeiliä? Uudistetussa valikoimassamme on nyt valtavasti erilaisia peilivaihtoehtoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Halusitpa sitten huomiota herättävän rustiikkisen peilin, klassisemman mallin rauhallisin kehyksin tai romanttisuutta sisustukseen, mieluisa sisustuspeili löytyy varmasti. 

Millaisesta peilistä haaveilet?

Maskun valikoima tarjoaa runsaan kattauksen eri tyylisiä peilejä. Etsitpä sitten ovipeiliä, vartalopeiliä tai peilikaappeja, löydät meiltä oikeat vaihtoehdot. Myös peilimallien suhteen riittää valinnan varaa. Pyöreä peili on kaunis kuin taulu, ovaalinmuotoinen peili rauhoittaa tilaa muotokielellään ja kulmikas peili puolestaan on se klassisin valinta.

Valitse oikean kokoinen peili sopivin kehyksin tai sovita uudet peilit vaikka jokaiseen kotisi huoneeseen. Tuo valoa olohuoneeseen, tilantuntua keittiöön, käytännöllisyyttä eteiseen tai apua arkeen. Erilaisista peileistä löytyy varmasti oikea vaihtoehto sinunkin kotiisi.

Maskun verkkokauppa palvelee 24/7

Iskikö sisustustarve yllättäen? Maskun verkkokaupasta teet tilaukset juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tilaa peilit suoraan kotiisi vain napin painalluksella! Valittavanasi on laaja valikoima, joista löytyy niin pyöreät peilit, seinäpeilit kuin sisustuspeilitkin eri kehyksillä tai tyylikkäinä kehyksettöminä vaihtoehtoina. Käytä peiliä taulun tavoin seinällä tai laita vaikka lattialle nojaamaan. Muistathan kuitenkin huolehtia peilin turvallisesta kiinnityksestä.

Peili saa huoneen näyttämään suuremmalta

Mikäli kaipaat huoneeseen lisää tilan tuntua, kannattaa kokeilla peileillä sisustamista. Seinälle aseteltu peili saa huoneen tuntumaan kookkaammalta ja tekee tilasta myös valoisamman. Pyöreä peili seinällä on trendikäs valinta, mutta myös vartalopeilistä saa upean seinäkoristeen asettelemalla peilin poikittain.

Peilit sopivat jokaiseen kotiin ja oikeastaan myös jokaiseen huoneeseen. Valikoimastamme löytyy myös liukuovikaapistot peiliovilla! Tutustu valikoimaamme ja hanki kauniit peilit omaankin kotiisi!