Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Toimistokalusteet Landmann quality grillin puhdistusharja

Landmann Quality grillin puhdistusharja

Toimivat välineet grillin putsaukseen!

Kesällä on ihana syödä ulkona ja grilli on loistava väline tehdä ruokaa. Grillaamisen jälkeen marinadit sekä rasva kuitenkin usein jämähtävät ritilöihin, jos niitä ei heti puhdista. Landmann Quality-grillauspuhdistusharja on helppokäyttöinen apuväline grillin puhtaanapitoon.

Puhdistusharja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on messinkiharjakset. Hyvin muotoillusta, kumilla päällystetystä kahvasta on tukeva pitää kiinni.

Landmann on perustettu vuonna 1966 ja on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista grillien valmistajista. Heidät tunnetaan erityisesti laadukkaista kaasu- ja hiiligrilleistä. Laajasta mallistosta löytyy myös loistava valikoima grillaukseen tarvittavia apuvälineitä, kuten esimerkiksi grillausvälineet ja -kintaat, langaton tai bluetooth-lihamittari, kalahalsteri, hampurilaisprässi sekä pizzasetti. Myös savulaatikko sekä aromiset savulastut kuuluvat valikoimaan, kuten myös tietenkin puhdistusharjat ja -aineet.

Hygienia on kaiken grillaamisen A ja O, ja puhdas grilli ruuanlaittajan paras työväline. Landmann Quality-grillauspuhdistusharjan avulla harjaat hiili- ja kaasugrillin grillausritilät jokaisen käyttökerran jälkeen puhtaaksi. Ruoka lähtee helpoiten irti vielä kuumasta grillistä tai sitten grilliä tulee kuumentaa ensin kovalla lämmöllä 10–15 minuuttia. Tämän jälkeen harjataan teräsharjalla suurimmat karstat pois. Myös pinnat pyyhitään. Puhtaat ritilät ja grillilevyt on silloin tällöin hyvä myös rasvata esimerkiksi rypsiöljyllä. Tällöin ruoka ei pala niin helposti kiinni.

  • Ruostumaton teräs/Kumi

    • koko on 6 x 5 x 42,5 cm (l x k x p) 
- valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä 
- messinkiharjakset
    • hyvin muotoiltu kumilla päällystetty kahva
  • Tuotenumero: 150560