Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Toimistokalusteet Työpöydät Dallas 3-istuttava sohva

Dallas 3-istuttava sohva

Huippuluokkainen 3-istuttava Dallas sohva luo kotoisaa ja lämmintä tunnelmaa.

Kesän ensimmäisten mansikoiden maistelu ja lämpimistä auringonsäteistä nautiskelu tuntuu entistäkin makoisammalta laadukkaalta sohvalta käsin. Perinteisen rottinkisohvan näköisen ulkosohvan värimaailma on rauhallinen ja maanläheinen, ja siksi sohva istuukin monenlaiseen mökki- ja kotipihan maisemaan. Eloisan värinen ja moniulotteisen näköinen punos on tyylikäs yksityiskohta sohvan ulkomuodossa.

Dallas 3-istuttava sohva on yksi parhaista sohvista istuttavuudeltaan ja sitä voikin huoletta verrata jopa sisälle tarkoitettuihin sohviin. Äärettömän mukavat pehmusteet ovat irrotettavissa rankkasateen yllättäessä.

Sohvan runko on erittäin vahvaa alumiinia, joka on verhoiltu todella paljon aitoa rottinkia muistuttavalla paksulla polyrottinkipunoksella. Polyrottinki on helppohoitoinen ja kestävä pihakalustemateriaali. Polyrottinkisia kalusteita voi säilyttää ulkona ympärivuotisesti. Puhdistukseen ja tahranpoistoon riittää kostealla liinalla pyyhkiminen.

Täydennä sohvakalustoasi Dallas nojatuoleilla ja sohvapöydällä. Saatavilla myös kokonainen sohvaryhmä, joka on tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus. Sohvaryhmään kuuluu kaksi nojatuolia, 3-istuttava sohva ja sohvapöytä.

  • Leveys: 185 cm
  • Korkeus: 86 cm
  • Pituus: 78 cm
  • Tuotenumero: MYYKESA0657