Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Toimistokalusteet Työtuolit Landmann Quality grillauspihdit

Landmann Quality grillauspihdit

Toimivat välineet kesän grillaushetkiin!

Kesällä on ihana syödä ulkona ja grilli on loistava väline tehdä ruokaa. Kaikista kätevin apuväline grillaukseen on luonnollisesti Landmann Quality-grillauspihdit. Grillauspihdeillä tartut lähes mihin tahansa grillattavaan varmasti, erityisesti kiinteän grillattavan kanssa josta on vaikea saada otetta.

Pihdit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on hyvin muotoillut, kumilla päällystetyt kahvat, jotka varmistavat että pihdeistä on tukeva pitää kiinni.

Landmann on perustettu vuonna 1966 ja on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista grillien valmistajista. Heidät tunnetaan erityisesti laadukkaista kaasu- ja hiiligrilleistä. Laajasta mallistosta löytyy myös loistava valikoima grillaukseen tarvittavia apuvälineitä, kuten esimerkiksi grillausvälineet ja -kintaat, langaton tai bluetooth-lihamittari, kalahalsteri, hampurilaisprässi sekä pizzasetti. Myös savulaatikko sekä aromiset savulastut kuuluvat valikoimaan, kuten myös tietenkin puhdistusharjat ja -aineet.

Grillaaminen on iloista yhdessäoloa hyvän ruuan parissa, mutta se vaatii myös toimivat ja sopivat grillaustarvikkeet. Tukevilla Landmann Quality-grillauspihdeillä saat käänneltyä esimerkiksi helposti pihvit, jotta lihanesteet eivät pääse karkuun eikä pihvi kuivahda. Grillauspihdit on lisäksi tukeva pitää kädessä, niissä on lämmönkestävä kahva ja ne on myös helppo puhdistaa vaikka astianpesukoneessa.

  • Ruostumaton teräs/Kumi

    • koko 14,5 x 3 cm x 39,5 cm (l x k x p) 
- valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä 
- hyvin muotoillut kumilla päällystetyt kahvat
    • helppo puhdistaa
  • Tuotenumero: 150559