Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Ergonomiset toimistokalusteet kotiin ja konttorille

Ergonomiset toimistokalusteet kotiin ja konttorille

Ergonomiset toimistokalusteet kotiin ja konttorille

Alkaako etätyöskentely tuntua puuduttavalta? Uutta draivia työntekoon saat järjestämällä kotikonttorin puitteet hyvinvointia tukeviksi. Vireystila muuttuu paremmaksi, kun selkää ja hartioita ei enää kolota. Ergonomiasta huolehtiminen onkin suuri palvelus terveydellesi! 

Toimiva työympäristö on ennen kaikkea mukava, mutta myös visuaalisesti viehättävä. Laadukas työtuoli yhdessä kestävän pöydän kanssa takaa, että viihdyt myös etätöissä mallikkaasti. Moni ajautuu huomaamattaan ruokapöydän ääreen työskentelemään, vaikka ergonomialtaan ruokapöytä ei välttämättä ole se kaikkein paras vaihtoehto. 

Yritysmyyntimme mahdollistaa edulliset sisustusratkaisut kotitalouksien lisäksi myös yrityksille. Uudista vaikka koko toimiston kalustus kerralla tai hanki ilmeen päivitystä henkilökunnan taukohuoneeseen. Yritysasiakkaamme saavat 8% alennuksen yli 500€ kertaostoista (koskee myös jo alennettuja hintoja)!

Jokaiselle budjetille jotakin

tyylikäs pöytä kotitoimistoon

Maskun valikoimasta löydät oikeat kalustevalinnat jokaiselle budjetille. Esimerkiksi edullinen Abby-pöytä on näppärä valinta kotiin, joka kaipaa tyylikästä ratkaisua etätyöpäiviin. Työpöytää valitessa kiinnitä huomio etenkin sen korkeuteen suhteessa työtuoliin. Myös laatikot ja kaapit ovat monesti hyödyllisiä työpöydän yhteydessä. 

Mikäli pöytä on päivittäisessä käytössä, kannattaa panostaa materiaalivalintoihin ja hankkia mahdollisimman laadukas pöytä, joka säilyy hyvänä pitkään. Tutustu esimerkiksi seuraaviin malleihimme: 

- Taimi-kulmapöytä laatikostolla

- Deltaco Office -sähköpöytä kallistettavalla työtasolla

- Rowico Springdale-työpöytä

Kotimaiset toimistokalusteet Rintaluomalta

kalusteet kotitoimistoon

Rintaluoman perheyrityksen kalusteiden keskeisimpiä piirteitä ovat selkeys ja vankka rakenne. Pelkistetyn tyylikkäät toimistokalusteet istuvat monenlaiseen ympäristöön mainiosti. Rintaluoman huonekalut suunnitellaan ja valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa tehtaassa, ja yrityksen kaikessa toiminnassa huomioidaan ihanteellisesti kestävän kehityksen periaatteita. 

Rintaluoman valikoimasta löydät kauniita toimistokalusteita tarjoavia mallistoja: 

- Smart-sarja

- Taimi-sarja

- Terho-sarja 

- Casino-sarja

Senkit ja lipastot pitävät paperiröykkiöt piilossa

Säilytyskalusteet ovat yksi toimiston tärkeimmistä elementeistä, mikäli olet järjestyksen ystävä. Laatikkoihin ja kaappeihin sijoitat mapit, nitojat, laturit ja muut tarvikkeet hyvään talteen. Maskun valikoima tarjoaa monipuolisesti eri tyylisiä ratkaisuja niin lipastojen kuin senkkienkin osalta. 

Sopisiko jonkin näistä sinun kotitoimistoosi? 

- Smart-avohylly

- Startti-toimistokaappi

- Rowico Graham-senkki (kuvassa) 

Ergonominen tuoli tekee olon mukavaksi

laadukas työtuoli

Ryhdikäs työtuoli säästää säryltä, ja siksi laadukkaaseen työtuoliin kannattaakin satsata. Huippuluokan työtuolit saavat olon rennoksi tukien työasentoa parhaalla mahdollisella tavalla. Hanki siis lisää ryhtiä työskentelyyn laadukkaan työtuolin avulla! 

Esimerkiksi Stressless-sarjan laadukkaita työtuoleja on saatavilla monessa eri mallissa: 

- Stressless Magic Office -työtuoli 

- Stressless Mayfair Office -työtuoli 

- Stressless Metro Office -työtuoli 

- Stressless View Office -työtuoli 

Tutustu toimistokalusteiden laajaan valikoimaamme ja luo hyvinvointia tukeva etätyöpiste. Kotitoimistoa pääset suunnittelemaan myös myymälöissämme, joissa voit tunnustella kalusteita paikan päällä ja kuulla asiantuntevien myyjiemme parhaat vinkit!