Vuono   taso 52x134, valkoinen

849 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä tyylikäs säilytyskaluste on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja sen mitat ovat 134x52 cm, tarjoten erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saatavilla valkoisena, se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Se on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja tarjoamaan luotettavan säilytysratkaisun kodin tarvikkeille ja esineille. Valkoinen väri luo raikkaan ja avaran ilmeen, mikä tekee siitä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin.

Sen kompakti koko tekee Vuono senkistä ihanteellisen valinnan pienempiinkin tiloihin, kuten eteiseen, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Siinä on riittävästi tilaa säilytyskaapeille ja käytännöllisille laatikoille, jotka auttavat pitämään kodin järjestyksessä ja tarvikkeet helposti saatavilla.

Sen minimalistinen muotoilu ja valkoinen väri tekevät Vuono senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä, onko kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, senkki sulautuu saumattomasti osaksi ympäristöään luoden harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

Vuono senkki tarjoaa laadukkaan ja käytännöllisen ratkaisun kodin säilytystarpeisiin. Sen kompakti koko, kestävä MDF-materiaali ja valkoinen väri tekevät siitä ihanteellisen valinnan pienempiinkin tiloihin. Tilaa Vuono senkki nyt ja nauti sen tarjoamasta toimivuudesta ja tyylikkäästä ulkonäöstä kotona.