Vuono   taso 52x134, valkoinen

879 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on ihanteellinen valinta. Tämä säilytyskaluste on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja sen mitat ovat 134x52 cm, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun pienempiinkin tiloihin tarjoamalla runsaasti säilytystilaa. Saatavilla raikkaassa valkoisessa värissä, Vuono senkki sulautuu helposti osaksi erilaisia sisustustyylejä.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen kompakti koko tekee siitä täydellisen valinnan esimerkiksi makuuhuoneeseen, eteiseen tai olohuoneeseen. Siinä on tilavat kaapit ja kätevät laatikot, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa arjen tarvikkeille ja esineille.

Valkoinen väri antaa Vuono senkille modernin ja raikkaan ilmeen. Se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja luo tilaan valoisuutta ja avaruutta. Valkoinen väri on myös helppo yhdistää eri värimaailmoihin ja korostaa tilan muita sisustuselementtejä.

Vuono senkki on helppo asentaa ja se tulee täydellisenä pakettina valmiiksi koottuna. Sen minimalistinen design ja selkeät linjat tekevät siitä monikäyttöisen kalusteen, joka sopii erinomaisesti moderniin kotiin.

Vuono senkki tarjoaa korkealaatuista ja käytännöllistä säilytysratkaisua pienempiinkin tiloihin. Sen laadukas valmistusmateriaali ja tyylikäs valkoinen väri tekevät siitä sekä kestävän että visuaalisesti miellyttävän lisän kotiisi. Tilaa Vuono senkki nyt ja nauti sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja tyylikkäästä ulkonäöstä kotona.