Vuono   taso 52x134, valkoinen

999 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:4 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa täydellisen ratkaisun. Tämä kompakti säilytyskaluste on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja sen mitat ovat 134x52 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi eteiseen tai makuuhuoneeseen. Sen erinomainen hinta-laatusuhde takaa hyvän valinnan pienemmällekin budjetille.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä MDF-materiaalista, mikä varmistaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja kätevien laatikoiden ansiosta, joten se on täydellinen ratkaisu kodin erilaisten tarvikkeiden säilytykseen.

Valkoinen väri tekee Vuono senkistä raikkaan ja avaran näköisen. Se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja luo tilaan valoisaa tunnelmaa. Valkoinen väri on myös helppo yhdistää erilaisiin sisustuselementteihin ja väreihin, mikä tekee senkistä monikäyttöisen valinnan kodin eri huoneisiin.

Senkki on helppo sijoittaa eri tiloihin sen kompaktin koon ansiosta. Se tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa esimerkiksi vaatteille, kirjoille tai muille pienemmille esineille. Sen minimalistinen muotoilu ja valkoinen väri tekevät siitä myös tyylikkään lisän huoneen sisustukseen.

Vuono senkki on oivallinen valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden. Laadukas MDF-materiaali, kompakti koko ja raikas valkoinen väri tekevät siitä täydellisen valinnan kodin säilytystarpeisiin. Hanki Vuono senkki nyt ja paranna kotisi säilytysjärjestystä sekä sisustuksen ilmettä.