Vuono   taso V2.12

799 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 2 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono taso on juuri sitä, mitä tarvitset. Tämä korkealaatuinen taso on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, ja se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen mitat ovat 201x52 cm, mikä tekee Vuono tasosta täydellisen lisän monenlaisiin tiloihin, tarjoten runsaasti säilytystilaa ilman kompromisseja tyylissä.

Vuono taso on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, joka takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Valkoinen väri antaa tasolle raikkaan ja modernin ilmeen, joka sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono taso tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin tarvikkeet järjestyksessä ja ulkonäön siistinä. Tasolle voi asettaa esimerkiksi kirjoja, koriste-esineitä tai elektroniikkaa, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen lisän kotiin.

Vuono tason valkoinen väri on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen sisustus. Sen minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistettävän muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa, luoden yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

Vuono taso tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono tason kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä, vaan se on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono taso on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu taso on saatavilla modernissa valkoisessa värissä ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono taso sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono taso jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi.