Vuono   taso 52x201, valkoinen

1 089 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on saatavilla elegantissa valkoisessa värissä. Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, tarjoten runsaasti säilytystilaa kompaktissa koossa.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF-materiaali varmistaa, että senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Valkoinen viimeistely lisää sen modernia ja tyylikästä ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkin mitat ovat 201x52 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen säilytysratkaisun pienempiinkin tiloihin. Senkin reilu leveys ja kompakti syvyys tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Tilavat kaapit ja laatikot ovat täydellisiä esimerkiksi astioiden, kirjojen tai muiden kodin tarvikkeiden säilyttämiseen.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono senkki on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Tilavat kaapit ja laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Valkoinen väri tuo huoneeseen raikkautta ja avaruutta, tehden siitä näyttävän sisustuselementin.

Vuono senkin minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Valkoinen väri on monipuolinen ja sopii hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla ajattomassa valkoisessa värissä ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi. Vuono senkki – laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.