Vuono   taso 52x201, valkoinen

1 229 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa täydellisen ratkaisun. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, se takaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saatavana elegantissa valkoisessa värissä, Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä MDF-materiaalista, mikä varmistaa pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen valinnan pienempiin tiloihin tarjoten silti runsaasti säilytystilaa. Valkoinen väri luo raikkaan ja avaran ilmeen, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkin tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Se sopii erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä.

Sen minimalistinen muotoilu ja valkoinen väri tekevät Vuono senkistä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa kotisi sisustus sitten moderni, skandinaavinen tai perinteinen, senkki sulautuu saumattomasti ympäristöönsä, luoden samalla harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden.