Vuono   taso 52x201, valkoinen

1 229 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saatavilla elegantissa valkoisessa värissä, Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen kompakti koko tekee siitä sopivan ahtaampiinkin tiloihin tarjoten silti runsaasti säilytystilaa. Valkoinen väri luo raikkaan ja avaran ilmeen, mikä tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin.

Tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden ansiosta Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Se soveltuu täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä.

Sen minimalistinen muotoilu ja valkoinen väri tekevät Vuono senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä, onko kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, senkki sulautuu saumattomasti osaksi ympäristöään luoden harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden.