Vuono   taso 52x201, valkoinen

949 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 1 laatikko

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on vastaus tarpeisiisi. Tämä laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Mitat 201x52 cm tekevät siitä kompaktin mutta tilavan ratkaisun kodin eri huoneisiin. Saatavilla valkoisessa värissä, Vuono senkki sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustustyyliin.

Vuono senkki on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat kompaktia säilytystilaa menettämättä tyylikkyyttä. Sen mitat 201x52 cm tarjoavat runsaasti säilytystilaa ilman, että huonekalu vie liikaa tilaa. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka takaa huonekalun pitkäikäisyyden ja kestävyyden. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina sen kestävyyden ja tasaisen pinnan ansiosta, mikä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä vuosien ajan.

Tilavien kaappien ja laatikoiden ansiosta Vuono senkki tarjoaa monipuolista säilytystilaa erilaisille esineille. Senkki sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa työhuoneeseen. Se auttaa pitämään kodin siistinä ja järjestyksessä, ja kaikki tarpeellinen löytää helposti paikkansa.

Valkoinen väri tuo huoneeseen raikkautta ja avaruutta. Vuono senkin minimalistinen ja moderni design tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten skandinaavinen, moderni tai klassinen tyyli. Valkoinen väri on ajaton ja elegantti, tuoden huoneeseen harmonisen ilmeen.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen kilpailukykyinen hinta yhdistettynä korkeaan laatuun ja tyylikkääseen ulkonäköön tekee siitä erinomaisen investoinnin kotiin. Saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan, joka palvelee sinua pitkään.

Vuono senkki on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät kompaktia, käytännöllistä ja tyylikästä säilytysratkaisua. Laadukas MDF-rakenne ja ajaton valkoinen väri tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tarjoamasta toimivuudesta ja esteettisyydestä kodissasi. Vuono senkki – tyylikäs ja kestävä valinta jokaiseen kotiin.