Vuono   taso 52x201, valkoinen

949 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 1 laatikko

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on juuri sinulle. Tämä laadukas MDF-materiaalista valmistettu senkki on mitoiltaan 201x52 cm ja tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen. Tyylikäs musta väri tekee siitä näyttävän ja modernin lisän mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka on tunnettu kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. MDF-levy ei vääntyile tai halkeile, mikä varmistaa senkin kauniin ulkonäön säilymisen vuosien ajan. Musta viimeistely tuo senkkiin modernia ja eleganttia ilmettä, joka täydentää täydellisesti nykyaikaista kotia.

Vuono senkin kompakti koko, 201x52 cm, tekee siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin tiloihin. Senkin tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa esimerkiksi astioille, kirjoille ja muille kodin tarvikkeille. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen – se toimii erinomaisesti kaikkialla.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen laadukas valmistus ja tyylikäs design tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Sen kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä.

Musta väri on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta. Laadukas MDF-materiaali, moderni musta väri ja kompakti koko tekevät siitä erinomaisen valinnan kodin säilytystarpeisiin. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja tyylikkyydestä kotonasi. Vuono senkki – laadukas ja tyylikäs säilytysratkaisu, joka kestää aikaa ja käyttöä.