Vuono   taso 52x201, valkoinen

999 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 1 laatikko

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä tyylikäs senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Vuono senkin mitat ovat 201x52 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen monenlaisiin tiloihin. Lisäksi se tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta, ja sen elegantti valkoinen väri sopii täydellisesti moderniin kotiin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on erinomainen valinta huonekalumateriaaliksi, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Valkoinen viimeistely lisää sen modernia ja raikasta ilmettä, mikä tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono senkin kompakti koko 201x52 cm tarjoaa runsaasti säilytystilaa ilman, että se vie liikaa tilaa huoneessa. Tilavat kaapit ja laatikot ovat täydellisiä esimerkiksi astioiden, kirjojen tai muiden kodin tarvikkeiden säilyttämiseen. Vuono senkki auttaa pitämään kotisi järjestyksessä ja siistinä, tarjoten samalla tyylikkään säilytysratkaisun.

Vuono senkki on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, ruokailutilaan tai eteiseen. Valkoinen väri tuo huoneeseen raikkautta ja avaruutta, tehden siitä näyttävän sisustuselementin. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Laadukas MDF-materiaali ja moderni valkoinen väri tekevät siitä kestävän ja kauniin lisän kotiisi. Sen kompakti koko ja tilavat säilytystilat tarjoavat maksimaalista toimivuutta, pitäen kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta säilytystilasta ja elegantista ulkonäöstä kotonasi. Vuono senkki – laadukas ja käytännöllinen valinta