Vuono   taso 52x134, saarni

799 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, tämä säilytyskaluste tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Vuono senkki on saatavilla tyylikkäässä valkoinen/saarni-värissä, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkin mitat ovat 134x52 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja käytännöllisen ratkaisun erilaisiin tiloihin. Senki mahtuu mainiosti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen tarjoten samalla runsaasti säilytystilaa. Senkki pitää kotisi järjestyksessä ja siistinä, tarjoten tilaa kaikille tärkeille esineille ja tarvikkeille.

Valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, Vuono senkki on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. MDF-materiaali tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan huonekaluihin. Valkoinen/saarni-väri yhdistää modernin valkoisen raikkauden ja saarnin luonnollisen kauneuden, luoden harmonisen ja tyylikkään ilmeen kotiisi.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Se on edullinen valinta ilman kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka etsivät tyylikästä ja käytännöllistä säilytysratkaisua.

Vuono senkki tarjoaa monipuolisen säilytysratkaisun tilavien kaappien ja laatikoiden ansiosta. Se soveltuu erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä. Valkoinen/saarni-väri tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen sisustus.

Vuono senkki on tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukas MDF-materiaali ja tyylikäs valkoinen/saarni-väri tekevät siitä kestävän ja kauniin lisän kotiisi. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tarjoamasta säilytystilasta ja elegantista ulkonäöstä kotona. Tämä senkki yhdistää toimivuuden ja tyylikkyyden, tehden kodistasi järjestelmällisen ja tyylikkään.