Vuono   taso 52x134, saarni

849 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista. Sen kompakti koko, 134x52 cm, tekee siitä ihanteellisen valinnan pienempiin tiloihin tarjoten silti runsaasti säilytystilaa. Saatavana kahdessa tyylikkäässä värissä, valkoinen ja saarni, se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Saarni-värinen versio tuo huoneeseen lämpöä ja luonnollista kauneutta, kun taas valkoinen väri luo raikkaan ja modernin ilmeen. Sen minimalistinen muotoilu sopii täydellisesti skandinaaviseen tai nykyaikaiseen sisustukseen.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se soveltuu erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään tärkeät esineet järjestyksessä ja kodin siistinä.

Senkki on suunniteltu helppoon yhdistettävyyteen eri sisustustyyleihin. Valkoinen ja saarni värit tarjoavat vaihtoehtoja, jotka täydentävät kotisi ilmettä ja luovat harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Kompakti koko, laadukas MDF-materiaali ja saatavilla olevat värit tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun moniin tiloihin. Tilaa Vuono senkki nyt ja tuo kotiisi lisää säilytystilaa ja tyylikkyyttä.